היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב, היום בבוקר עשיתי טעות וחשבתי על עצמי. בעלי הציע שנלך יחד ברגל לפזר את הילדים לגן ולבית הספר. זו פעם ראשונה שהלכתי איתם כי בחודש בראשון הייתי בשמירה. הגדול היה מבסוט והלך איתי יד ביד כל הדרך וציין את זה שזו פעם ראשונה שאני באה. הצעיר לא עמד בזה.. הפרידה היתה לו כל כך קשה, השארתי אותו בגן בצרחות. בדרך הוא הפסיק ללכת כמה פעמים ושאל למה חייבים ללכת לגן.. חשבתי שזו הזדמנות ללכת איתם לפני שאני יולדת ושוב אהיה פחות זמינה, אבל כנראה שזה היה שיקול לא נכון ופגעתי בשגרת הפיזור של אבא. באסה. אני שומעת מהורים שמברכים על החזרה לשגרה, מספרים שהילדים שלהם כבר טיפסו על הקירות וגם ההורים ורק אצלנו זה הפוך? השבועיים האחרונים שביליתי עם הילדים שלי ופיציתי על החופש הגדול היו פשוט נפלאים. הייתי איתם יחד בבריכה מה שלא קרה כל הקיץ, לקחתי אותם לסרט וארוחת מקדונלדס בקניון, הלכנו לסיבוב בפארק- לא דברים גדולים, סתם נורמליות של חופש. בלי סבתות, בלי דודות, בלי בייביסיטר- רק אמא. והם היו מאושרים! הבן הגדול שלי הלך איתי אחרי הסרט יד ביד ודילג מאושר,- לא ראיתי אותו מתנהג ככה כמה חודשים. לפני החופש כבר חשבתי שיש לו דלקת בדרכי השתן כי כל שנייה הוא הלך לעשות פיפי והגוף שלו הצביע ברגליים כמה קשה לו. רק התחיל החופש בבית- וכאילו לא היה לו כלום! נעלם כלא היה.
מצד אחד- משמח אותי שהבית נותן להם ביטחון וכל כך כיף להם בבית, מצד שני- איכשהו בחוץ כל הביטחון מתפוגג. אני לא יודעת אם זה צריך לשמח אותי שטוב להם בבית, או להתבאס מזה שכל כך קשה לרגישים הקטנים האלו בחוץ...
4 תגובות
עמוד 1
חוץ מהקטע של השמירה כאילו שאני רשמתי את זה ..
אחרי חופש כל כך ארוך לכולנו קשה לחזור לשגרה, לא רק לילדים...
בתכלס, אני בטוחה שלך יותר קשה ממנו. לו רק היית יכולה להביט עליו עכשיו לבטח היית רואה איך נהנה עם החברים והפעילויות, ואת עדיין סוחבת את מועקת הבוקר...
רוב הילדים אוהבים את הבית ולהיות עם אמא ואבא, זו תחושת ביטחון. ואני לא חושבת שבחוץ הביטחון מתפוגג, אלא הם פשוט לומדים לבנות את העצמאות שלהם, וזה כל כך חשוב בעיקר לבטחון העצמי ולבגרות, ולכן זה לא קל. ולכן עצוב ויש בכי, וקשה מאוד להיפרד.
זה טבעי ונורמלי התחושות שלך, אבל חייב לשחרר גם כשממש קשה ולו לטובת הילדים.
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
קשה.... אצלי הן חיכו כבר לחזור לגן לביה"ס. אבל באמת שלא היה להן חופש מוצלח במיוחד עם אמא שסחבה תשיעי ואח"כ הלידה. כייף שהם ככה מחוברים לבית
שושה איך הסתדרת בסוף עם מחליפה? משהי עוזרת לך במשפחתון?