הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

אני ובעלי מנסים להרות כבר 3 חודשים אך ללא הצלחה ( יש לציין כי עברתי גם הריון כימי).

לא ברור לי אם כדאי בשלב זה לפנות לייעוץ ( שאלתי גם בפורום אחר).

מה דעתכן? ואיך ניתן לשפר סיכויי הריון מעבר לזיהוי מועד הביוץ.

אודה לתשובה

שרליני
5 תגובות
עמוד 1
  • היי שרלין,
    גם אני כמוך מנסה כמה חודשים + הריון כימי אחד...
    לא ניתן לעשות כלום חוץ מלהמשיך לנסות :)
    מי כמוני יודעת שזה מתיש ומתסכל שגם כשכבר מזהים את הביוץ וזה עדיין לא נתפס....והאכזבה כל פעם מחדש.
    אבל אני אגיד לך מה שהרופא שלי אמר לי, "ההיריון הכימי מוכיח שאת נקלטת באופן טבעי, לכן , זה רק עניין של זמן עד שתיקלטי שוב"
    אני יודעת שזה קשה , אך תנסי להירגע ובאמת להמשיך לעקוב אחרי הביוץ...
    שיהיה המון בהצלחה בהמשך
  • תודה רבה, זה קצת מרגיע, את צודקת תודה מהלב

כמה זמן את מנסה ?

שרליני
  • הי שרלין, ברוכה הבאה
    בעיני, וממה שאת מתארת, אין צורך בייעוץ בשלב זה.
    חושבת שכדאי לך להציץ בפוסטים במעלה הדף של ת ז ו נ ה מומלצת לשלבי הפריון וכמו כן ויטמינים ומינרלים מומליצים לתקופה זו.
    מעבר לכך, אם יש ענייני סטרס וכאלה, אז כמובן להפחית :-))) אם על ידי משהו אקטיבי כגון ספורט, סרט וכד'... ואם על ידי רפלקסולוגיה/ שיאצו וכד'.
    מה שאת אוהבת ומתחברת
    המון בהצלחה !!

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • תודה יעל, מקווה לטוב

שרליני
  • היי,
    לא כתבת בת כמה את וזה משמעותי לשאלתך האם לפנות לרופא כעת או להמתין.

בכל אופן, מהידוע לי כשמדובר בשלושה חודשים + הריון כימי, גם רופא ימליץ להמשיך לנסות כי למרות שזה מרגיש לך המון זמן ומבאס, זה תקופה לא ארוכה "רפואית"...

אם את לא בטוחה במועד הביוץ, תבדקי עם ערכה או בדרכים אחרות (חום השחר, הפרשות) או תקיימי יחסים בתדירות גבוהה, יום כן יום לא...

בנתיים תאכלי טוב ובריא, תשתי, תעשי דברים מרגיעים - החל בפעילות גופנית, יוגה או כל דבר אחר שעושה לך טוב (קריאה, מוזיקה) ואפילו לקחת תוספים מרגיעים (אני לוקחת לקטיום של סופהרב בתקופת מלחיצות. תתייעצי עם נטורופת) שיקלו עליך.

ומה שעוד חשוב - תמשיכי לקחת חומצה פולית שממליצים לקחת לפני כניסה להריון.

בהצלחה ומחכה לעדכונים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה