למכירה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הסיפור הוא כזה.
    לאיתן נשבר התלת אופן שלו בכיפור.
    לקח לי קצת זמן לשכנע את בעלי לקנות לו את האופני דחיפה ללא דוושות המגניבים האלו שמלמדים את עיקרון רכיבה על אופניים.
    כי אופניים אמיתיות עם גלגלי עזר עדיין קשה לו.
    אז קנינו אתמול. יפים, טובים ויקרים.
    מיד בהגיעני הביתה, הרכבנו ויצאנו לרכב.
    הוא על החדשות שלו, אביגיל על שלה ומיכל על האופניים 14" עם גלגלי עזר שלה.
    הבחור רכב על האופני דחיפה אולי 15 דקות ואז אמר שהוא רוצה למדוד (

זה באמת חדש מהחנות.
    יש את האריזה שלו, יש קבלה...
    מחיר 250 שקל. זול משקניתי, כמובן.
    מי שמחפשת לקנות זה באמת מציאה עבורה כי זה יותר זול מחנות אבל חדש-חדש.
    מי שרוצה, בעלי יפרק אותו ויחזיר לקופסא.

9 תגובות
עמוד 1
  • אני בודקת עם אחותי
  • מעולה
  • איזה יפות
    אנחנו קנינו מזמן את האופני דחיפה מעץ,עלו איזה 400 ש"ח,
    ותכלס כמעט לא נגעו בהם....אבל זה די בגללי.יש להן גם אופניים עם גלגלי עזר אבל אני לא מוצאת את הזמן לצאת איתן למקום מתאים לרכיבה,שלא לדבר על הלוגיסטיקה,שני זוגות אופניים כשהן עוד צריכות עזרה,עגלה....עכשיו פיצית
    כייף שהם רוכבים
  • הם יפות מאד, אבל אין מצב שניצן היתה מסכימה לעלות עליהם אחרי שהשתלטה לשקד על האופניים שלה

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• בעקרון ההצעה קוסמת...אבל אני מאוד רוצה שינאי ישב על אופניים כאלה לראות אם זה בכלל מעניין אותו והוא יסכים...כי הוא טרם הבין את רעיון הדיווש בפדלים ולכן האופניים עם גלגלי העזר מיותמות בצד
    ועוד דבר..אני רחוקה ממך...רק משלוח עם חבילה זה עסק יקר....
  • לירונועם... בדיוק הפוך. פה אין את הבעיה של הפדלים בגלל שהילד נוסע בלי ומפתח שיווי משקל. לנו יש את הסטריידר. הן גרסה יקרה יחסית כי הן מאלומיניום עם גלגלים מגומי ולא מפלסטיק. ולכן קלות וזה מאד משמעותי. הילד לבד מרים אותם כבר בגיל 3 בכל מעבר מדרגות או מדרכה. אין את הלוגיסטיקה שאמא צריכה לעזור. בניגוד לאלו מעץ אגב. לנו פשוט יש ולאחותי אין. העברתי לה את הלינק ששלחת.. אם היא תרצה היא תיצור קשר. שלי עלו חדשות 550. הן בנות 4 וזוכות לחריש נרחב.
  • גם אלו מאלומיום ועם גלגלי גומי. קלות מאוד.
    לירון, מאיפה את?
    זה נועד בדיוק לילדים שלא יודעים לדווש...
    כעיקרון זה מלמד רכיבה על אופניים בלי השלב של גלגלי עזר.
    לומדים עם כזה, אחר כך מורידים דוושות מאופניים רגילות, מתרגלים טיפה, מחזירים דוושות וזהו.
    זו הייתה המטרה הראשונית שלנו.
    לא של איתן

• גם דור למד לדווש על אופנים והוא נוסע בערך עם האופנים של שחר כי זה קצת גבוה ( הכיסא מורם) אנחנו צריכים לקנות חדשות לשחר וזה יעבור לדור

• כן אשטנגה אני יודעת מה זה
    התכוונתי שלאופניים עם גלגלי העזר הוא לא התחבר כי מתקשה לדווש
    ולכן אני רוצה להושיב אותו על כאלה של השכנה לראות אם הרעיון של להניע את הרגליים כמו בימבה רק באופניים כאלו ידבר אליו
    את גאיה ככה לימדנו לרכב בלי עזר..הורדנו פדלים והיא רכבה ככה כמו סטריידר חודש והחזרנו פדלים וכמו קסם הצליח

יש למישהי מושג כמה עולה משלוח של הקופסה בדואר לאזור הצפון?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה