ילד לא אוכל כלום.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתוסכלת כבר הבה זמן מאז שנתנאל שלי נולד. הוא לא היה אכלן גדול וגם לפני שהיה חולה מלפני שלוש שבועות. הילד פשוט לא אוכל כלום. לא משנה מה מכינים לו לא משנה איך מגישים לו הוא לא אוכל. מנשנש קצת וזהוא. אני לא יודעת מה לעשות הוא חלש מאוד בגיל שנה ותשע הוא שוקל 10 קילו. כל פעם שאני מגישה לו אוכל אני פשוט בוכה ועוד עכשיו אחרי מחלה זה ניהיה עוד יותר גרוע וזה שאני חייבת לתת לו תרופות בכוח עוד יותר משפיע אל כך שהוא מסרב לאכול.... מה עושים אולי יש איזה טיפול לילדים כאלה? אולי איזו שיטה אני לא יודעת מה לעשות....
    ]
2 תגובות
עמוד 1
  • תראי, יש המון סטרס אצלכם סביב עניין האוכל
    תניחי לזה. הילד אחרי מחלה תני לגוף זמן להתאושש
    תציעי לו ותאכלו כמה שיותר ביחד
    תנסי לראות מה הוא הוא כן אוהב וכו מוכן לאכול ותכיני לו
    תנסי לזהות אם יש לו רתיעה ממרקמים מסוימים (אבוקדו...פירה או דווקא דברים יותר קשים)
    הוא מרגיש את הלחץ והוא מבין שזו נקודת התורפה אצלך
    וברגע שילד מבין את זה הוא חוגג על זה.
    ומעבר לכך יכול מאד להיות שהקיבה שלו קטנה והקיבולת קטנה
    אני לא אכלתי הרבה בתור ילדה
    ועד עכשיו (טוב.. עכשיו בהריון לא..) אני לא אוכל הרבה
    חמותי הייתה נעלבת ממש בהתחלה כשבקושי אכלתי - אבל מה לעשות...כל אחד והקיבולת שלו

• גם לי יש ילד ש״חי על אויר״..
    אני די בטוחה שזה גנטי כי אני הייתי בול כזו
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה