מניקה טרייה- מספר שאלות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • א.ג.נ שלום רב,

1. האם מספיק 6 הנקות ביום?
    התינוקת בת שבוע ויומיים, יונקת כל 4 שעות בערך. אני יודעת שמומלץ בין 8 ל-12 ארוחות ביום אך היא ישנה ואני דואגת להעיר גג כל 4 שעות להנקה או שהיא מתעוררת ומבקשת כל 3.5-5 שעות. האם זה מספיק?
    (לגבי כמות הצואה היא תמיד יותר מ-4 צואה ביממה והיום עם ה-6 הנקות אפילו 7 צואה ביממה).

2. האם ניתן להקפיא בקבוק של חלב אם שאוב ששמרתי במקרר מה- 22.9 (3 ימים) ולכמה זמן?

חג שמח,
    עדי
3 תגובות
עמוד 1
  • הי יקירה ומזל טוב :)
    תראי ההנחיה הינה בין8-12הנקות ( תמיד יש יוצאים מהכלל ) במידה ואכן ישיותר משלוש צואה ביממה ולפחות 5-6 חיתולים עם שתן ( כמות הצואה צריכה להיות לפחות כ2 כפות )
    אני מניחה שזה בסדר:) ולגבי החלב אז כן יכולה להקפיא בקבוק שלא השתמשת עד שלושה ימים במקרר :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • וואי ליהי מזל שקראתי על הקפאה של חלב שאוב
    אני כל פעם שפכתי ברגע שהיה עובר יום במקרר
  • איזה מזל ששאלת :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה