סיפור הלידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה טוב להיות אחרי!
    את שתי הלידות האחרונות שלי ילדתי טבעי בלי אפידורל,בשתיהן לא רציתי.
    בראשונה מהשתיים גם אם הייתי רוצה לא הייתי מספיקה....הייתי בחדר לידה רבע שעה בערך.....
    הפעם ידעתי שאין אין אין מצב שאני יולדת בלי!
    בגלל זה שכשהתחילו לי צירים במוצאי החג(ובהתחלה עוד חיכיתי שזה יעבור כמו כל הימים האחרונים...)ופתאום קלטתי שאני בעצם בלידה,נכנסתי ללחץ של ממש,התארגנתי בזריזות ובעלי הזמין לי מונית,הודעתי לחברה שאני באה לאסוף אותה (בעלי נשאר עם הילדים,פחדתי בכלל לחכות עד שהיא תגיע אלינו הבייתה,וגם העדפתי שאם הילדים יתעוררו בעלי יהיה שם,בדיעבד זה היה נכון,הקטן התעורר,והבכורה והיה קצת בלאגן איתם....)
    הגעתי למיון יולדות,שקט.....המזכירה אומרת לי-זה רק נדמה לך,כל החדרים מלאים....
    נכנסתי למוניטור,בדיקה-פתיחה חמש!
    לחץ דם בשמיים...למה?כי את בלחץ!אומרת לי המיילדת,תרגעי.
    אני ארגע אחרי האפידורל,אני אומרת לה.
    עושים הכנות,כל דבר שהמיילדת אומרת לי שצריך,אני עונה לה-בסדר,אבל קודם מה שצריך בשביל האפידורל.
    הייתי ממש ממש בלחץ האמת....ובצדק.
    תבינו שהיה כ"כ מלא שהקפיצו מיילדת כוננת שהגיעה ליילד אותי.
    בנתיים הדולה שלי הגיעה,קיבלתי אפידורל-לא שסבלתי נורא עד אז אבל ידעתי מה מצפה לי בהמשך.....
    אחרי האפידורל בודקים פתיחה-אותו הדבר.
    אני מנסה קצת לנוח,אבל עדיין מרגישה את הצירים.
    עוברת שעה בערך,אני אומרת את זה למיילדת,רק אחרי כמה ניג'וסים שלי היא פתאום מראה לי את הכפתור שאפשר ללחוץ עליו לקבל עוד מנת אפידורל.
    בודקת שוב פתיחה-אותו הדבר....אני מתחילה לפחד שהאפידורל יתקע את הלידה ויתחילו התערבויות.
    המיילדת מציעה פקיעת מים,ומוסיפה שבגלל שאני עם האפידורל אני לא צריכה לפחד מהצירים שיבואו אח"כ.
    אני מסכימה,ומכאן מתחילה טיסה מהירה....תוך דקה יש לי ציר מטורף,המיילדת בודקת אותי-חמש דקות אחרי שבדקה קודם-פתיחה שמונה וחצי,לא מספיקה להוציא את היד היא מודיעה לי-תשע וחצי....פתיחה מלאה...אפשר ללחוץ!
    תוך פחות מחצי שעה נולדה הקטנה שלנו,במשקל 2950,אחרי שאמא שלה לחצה ושאגה כמו לביאה,כי פולס נוסף של אפידורל כבר לא יכולתי לקחת,ומה שלקחתי לא השפיע לגמרי,עדיין לא כאב כמו בלי בכלל,ב"ה,אבל כאב.
    סה"כ מהרגע שהגעתי עברו ארבע שעות והייתי אחרי,הגעתי הבייתה ביום ראשון,אמא שלי הייתה כאן עד היום בצהריים ונסעה לביתה.
    היום כבר תפקדתי קצת בבית,מקלחת לקטן(בלי להרים אותו כמובן את זה בעלי עשה)
    ארוחת ערב לבנות.....קצת מורכב,דווקא הגדולה קצת ריגשי,מנסה ליצור מאבקי כוח,הקטן ממש בסדר בנתיים,האמצעית שלי תמיד תשומי אז אי אפשר להבחין
    יצא לנו מיוחד,כל הילדים נולדו סמוך לחג או בחג-הבכורה והקטן סמוך ממש לפסח,האמצעית פורים ופיצית-סוכות
    (אף פעם לא כתבתי את המילה אפידורל כ"כ הרבה פעמיםאז עוד פעם בשביל החוויה-ברוך ממציא האפידורל)
    לילה טוב
12 תגובות
עמוד 1
  • וואו בהחלט זריז
    ]
  • מזל טוב!!
    אני הפוכה ממך, בלידה הראשונה ביקשתי אפידורל מאז שהגעתי לבי"ח ומאז אני בלי..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • מזל טוב!!!!
    וואו. אמא לארבעה
  • הרבה מזל טוב

• בוקר טוב(מרגישה כאילו כבר צהריים)
    פיתוש-בלידה הראשונה שלי גם לקחתי אפידורל,ועם זאת היא לקחה פחות מארבע שעות....אולי בגלל שבין הלידה האחרונה לנוכחית יש רק שנה וחצי לא יכולתי לחשוב על לעבור את צירי הלחץ שוב פעם.....
    ואכן ענבר-אני כל הזמן גם אומרת לעצמי-אמא לארבעה!וואי...מתי זה קרה??
    מיסי-הבנות שלי בנות 6.5 ו-4.5,הבן שלי בן שנה וחצי ועכשיו התינוקת.
    תודה יקרות על כל הברכות

• מזל טוב!!
    איזה כיף לשמוע!!

• ווואיייי מרגש !!!!!!
    מזל -טוב
  • מזל טוב
    יופי של סיפור... תיארת בכנות וקראתי בעניין רב
    תעדכני בשמה
  • איזה יופי של סיפור. כתבת מקסים. נשמע כמו לידה נהדרת
    כואב זה תמיד כואב אבל נשמע שלא היו הפתעות וזו מתנה
    הרבה הצלחה וסבלנות עם ההתאקלמות בבית. כל ילד שמגיע משנה לגמרי את כל המשפחה. אפשר להבין את הגדולה שקשה לה
    תני לה זמן
  • ממש לידה בהזמנה

• המון מזל טוב!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה