שאלה לגבי מיטת מעבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבן שלי כרגע בן שנה ו-9 ואני אמורה ללדת עוד חודש וחצי.אני אשכחר עריסה חצי שנה ואז אצטרך להשתמש במיטת תינוק שלו לאחותו ולקנות לו מיטת מעבר,הוא יהיה בן שנתיים ו-4 בערך. השאלה אם זה לא גיל קטן מדי?מה הייתן עושות?והאם צריך מיטת מעבר או לקנות כבר מיטת נוער רגילה כדי לחסוך במקום איחסון? (אין לי כ"כ איפה לאחסן דברים מיותרים)
5 תגובות
עמוד 1
  • מיטת נוער רגילה
    אח"כ בכל מקרה תצטרכי

]
  • אני בעד מיטת נוער,בפרט אם אין לך איפה לאחסן אח"כ מיטת מעבר.
    ואגב-באיקאה יש מיטה שאפשר להתחיל מגודל של מיטת מעבר ואח"כ להאריך לאורך רגיל.
  • דווקא אני אוהבת מיטת מעבר והייתי מחליפה לו מיטה אפילו כבר עכשיו
    המיטה היא נמוכה מאוד (מיטת גמדים
  • מיטת מעבר ללא שום ספק!!!גם מיטת תינוק תצטרכי בבוא היום לאחסן...מוצאים פתרון כולה 4 קורות
    גאיה גם בגיל הזה כבר ישנה במעבר כי ינאי בדיוק נולד והיא ישנה בה שנתיים!!! עד גיל 4 וחצי
    ועכשיו ינאי נהנה ממנה...היא קטנה...מרגישה לי יותר בטוחה...וזולה בטרוף. אפשר למצוא גם ב300
  • לגבי השאלה הראשונה, אז שנתיים וארבע זה גיל מתאים לעבור למיטת מעבר/נוער.
    לגבי השאלה השניה: אני אישית מעדיפה מיטת מעבר, אבל אני מכירה הרבה כאלה שישר עברו למיטת נוער ומרוצים עד הגג.
    מיטת מעבר מתאימה בערך עד גיל 4. אז יש מצב שלא תצטרכי לאחסן אותה בכלל, פשוט להעביר להבא בתור.
    היא יותר נמוכה ותופסת פחות מקום בחדר. אז השיקולים הם יותר שלך- גודל החדר ופרקטיות לילדים הבאים, ולא כל כך הנוחות של הילד. כי לילד יהיה נוח גם פה וגם שם.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה