רעיונות למתנות לילדי כיתה א - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי, בתור אחת מועד ההורים אנחנו צריכים להחליט אילו מתנות לתת לילדים השנה במסגרת חגיגת ימי הולדת בכיתה... ואין לנו הרבה זמן

אשמח לקבל מכן רעיונות- מה ישמח ילד בכיתה א לקבל ליום הולדת?

בשנה שעברה בגן של הבן שלי קנו פעם מגדיר פרחים ופעם מגדיר ציפורים,
    אני מרגישה שכדאי ללכת לכיוון יותר משחקי הפעם, כי ספרים ולימודים- יש להם מספיק ויום הולדת נראה לי שכדאי ללכת לכיוון יותר כייפי.
    מה שעלה לי בראש:
    מתנה יותר ספורטיבית- בסגנון של חבל קפיצה או משהו אחר- אשמח לרעיונות.
    משחק קלפים- טאקי/רייס/רביעיות- לא מכירה רביעיות מוצלח לבנים ולבנות. טאקי בעייתי כי בטוח שיש למלא ילדים, אם יש רעיון למשהו אחר- אשמח לשמוע.
    תודה
6 תגובות
עמוד 1
  • משחק זכרון?
  • מכירה את המשחק סוויצ'?בדיוק אמא שלי סיפרה לי שהיא קנתה במרוכז לילדי העובדים שעולים לאלף במקום העבודה שלה.
    היא הביאה גם לבנות שלי שממש התלהבו!
  • בסוף החליטו על כדור ספוג. שיהיה.. לפחות שימושי
    עוד רעיון נחמד שהציעו זה 5 אבנים. אצלכם הועד לא קונה?
    האמת שיש לנו מסתבר הרבה מטלות לארגן אבל לפחות כולנו באותו ראש. כמה שיותר טיולים ומפגשים בטבע ופחות הפעלות ממוסחרות עם מפעיל.
  • אני הייתי הולכת על ספר..מה זה כדור ספוג??

• בארצות הברית זה soft ball נדמה לי. משחקים בהפסקות. זה בגודל של כדור רגל קטן. יותר קטן מכדור סל. זורקים עם היד לכיוןן קיר וזה חוזר חזרה לשחקן הבא כמו סקווש. אפשר גם לשחק עם זה עמודו או חיי שרה. יותר סימפטי מלחטוף פיצוץ מכדור רגיל שמשחקים איתו בשיעורי ספורט
  • גם אני לא יודעת מה זה כדור ספוג
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה