פרנטל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם ניתן לקחת רק פרמנטל?
    אני יודעת שזה מכיל חומצה פולית לכן לא צריך גם וגם
3 תגובות
עמוד 1
  • הי שירלי
    לדעתי לא מספיק לקחת רק פרנטל.
    מצרפת את הלינק לפוסט שכתבתי כאן בראש העמוד על הויטמינים והמינרלים שיש לקחת בתקופת ההריון וההנקה:

http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=279908

פרנטל
    ברזל
    סידן
    אומגה 3
    ויטמין D
    חומצה פולית

(בפוסט יש הסבר מפורט יותר)

בהצלחה והריון קל ובריא

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי יעל,
    אבל פרמנטל מכיל ברזל, ויטמין די, סידן, חומצה פולית ועוד - אז למה לקחת אותם בנוסף לא הבנתי.
    אומגה 3 אני יכולה לקחת בנפרד (למרות שאני אוכלת סלמון לפחות פעם בשבוע - זה מספיק?).. אבל לא ברור לי למה לקחת גם פרמנטל וגם את כל שאר הויטמנים אם הפרמנטל הוא מולטי ויטמין שמכיל את כולם?

• הי שירלי
    הסיבה היא מפני שבפרנטל המינונים הם נמוכים יחסית, והויטמינים והמינרלים שהזכרתי, יש לגוף צורך בהם במינונים גבוהים יותר, ולכן מומלץ לקחת אותם בנוסף. זו המלצה :-) כל אחת יכולה לעשות מה שמרגיש לה לנכון. אבל גם רופאי נשים היום ממליצים על ברזל החל משליש שני כתוסף קבוע, פרנטל ואומגה 3.
    מאמינה שעם ההמלצות החדשות של משרד הבריאות, גם יתר התוספים יכנסו לרוטינה הזו (אגב, כבר פגשתי רופאים שעוד טרם ההמלצות האלה היו ממליצים על כל ה"חבילה" וכל הכבוד להם )
    סלמון פעם בשבוע זה מעולה :-) אבל זה בערך 1% מהמינון היומי (ואת אוכלת פעם בשבוע ... :-))
    בהצלחה עם כל בחירה שלך
    מקווה שעזרתי

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה