דחוף מאוד- המשך טיפול. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, הרופא שלי נסע לחופש, ועל אף שהיה אמור להיות לו מחליף, אין לו. אני באמצע מחזור טיפול ולא ודעת כיצד להתקדם..
    בת 36, 7 מחזורי IUI. מחזור אחרון היה מלווה ב-5 ימים של גונל F, 112.5. ביוץ לרוב מתרחש ביום 12 למחזור. המחזור נל הניב הריון שלא התפתח. כיוון שגם היה גירוי יתר הוחלט כעת, חודש וחצי לאחר הגרידה, להתחיל ביום חמישי למחזור גונל במינון 100.
    אתמול נצפב בא.ס זקיק קטן, של 12. ב.הדם-
    E2- 459
    פרוגסטרון- 1.8
    LH- 5.2
    לא ידעתי האם להמשיך או להפסיק גונל.. הזרקתי שוב בערב 100.
    מה לעשות היום? האם להמשיך או להפסיק? בממוצע אצלי הזקיקים גדלים 2 ממ ביום. כך שקרוב לוודאי ביוץ ברביעי או חמישי. מתי להמשיך מתי להפסיק גונל? האם להזריק הערב?
    אין אף רופא בקופת החולים שכרגע יכול לסייע לי. אודה מאווד על תשובתכם!
    תודה רבה
    קרן
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום קרן,
    עפ״י הנתונים שמסרת נראה כי יש להמשיך גונל באותו מינון יום נוסף.
    אין אפשרות לתת הנחיות והוראות לטיפול במסגרת הפורום.
    במידה ועדיין לא מצאת רופא שימשיך את המעקב, הייתי מפסיקה את הטיפול עד לחזרתו של הרופא המטפל.

ד״ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה