היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר שבוע ימים נתנאל שלי חולה מאוד... לפני שלושה ימים התשפזנו בבית חולים כי הוא התייבש הוא סירב לשתות ולאכול בגלל כאבי גרון ומצבו רק רע יותר. התחילו שלשולים טוסיק הקטן שלו אדום אש ובנוסף לכל הצרות עקצו אותו יתושים בכל הגוף והוא פיתח אלרגיה כולו מדגרד נורע. שיעול חונק אותו ונזלת.... חלש כמו סמרטוט.... לב שלי נקרע לראות אותו כך.... מחברים אותו לנוזלים. אני כבר שלושה ימים לא ראיתי את התינוקת בובונת שלי היא בבית עם אמא שלי ואחותי. אני כבר שכחתי איך להניק, לשאוב לי חלב יוצא רק פעמים ביממה.... כאילו איזה קללה נפלה אלינו. בעלי גם נדבק באיזה וירוס כולו מצונן ועם חום לי כואב גרון. יצא לנו חג שמח מאוד.... ]
11 תגובות
עמוד 1
וואי
]
אויש מסכנה שלי פייס: ortal_hori
תיהיו בריאים
יש חדש
]
מה שלומכם?
תודה רבה בנות לכל התגובות. אנחנו השתחררנו לפני יומים אבל נתנאל עדיין חולה בגלל שלא נתנו אנטיביוטיקה בזמן דלקת בגרון ירדה לכיוון ראיות ויש לו ברונחיט עכשיו ילד מסכן שלי משתעל נורע.... אני רוצה לומר לכם שרופאה ילדים שלו ממש חרה.... כשרק התחילה המחלה שלושה ימים ראשונים ראיתי שלנתנאל קשה מאוד להלחם כי הוא ילד חלש מאוד ואמרתי זאות לרופא והוא לא הכשיו לי מתברר שדפוק הזה אפילו לא רשם במחשב שלילד היה חום. סך הכל אנטיביוטיקה בזמן והינו יכולים לחסוך בשבועיים וחצי וסבל של תינוק קטן שלי..... ]
ממש מעצבן שהרופא לא התייחס ובדק יסודי אנחנו כאמהות יודעות המון פעמים יותר מהרופא אני למדתי במקרים כאלה ללכת לעוד רופא החלמה מהירה