מאכלים בהנקה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטנטנה שלי שילשלה פעמיים ב 3 ימים (בין לבין היה גם צואה רגילה)
    יש לי חשש כי הדבר נגרם בגלל שאכלתי פסטרמה
    מישהי נתקלה ?

אשמח לדעת על מזון ושתייה שלא כדאי לאכול ולשתות בהנקה :)

מיקמיק
2 תגובות
עמוד 1
  • הי
    אז ככה לפי הבנתי בנושא יש נשים המעידות כי הכל מותר מהכל בהנקה ואין אם זה שום בעיה .
    אבל אני שמתי לב שאני אוכלת מאכלים מסויימים אז הילדה הייתה סובלת יותר (הרי בכל מקרה הם סובלים מגזים אז למה שתסבול יותר) אז אני בחרתי שלא לאכול אותם כל פעם עשיתי סלקציה בהתאם.
    לבת שלי היה מאוד משפיע כרוב, כרובית, פטריות, אורז גם יותר מידי חומוס או שעועית - זה מה שעולה לי כרגע
    לגבי שתייה אין לי איך לעזור אני לא אוהבת מוגזים או מיצים רק מים .
    בכל אופן אומרים שכל מה שעושה גזים זה נקרא ירקות ממשפחת המצליבים אם איני טועה קטניות למינהם ושתיה מוגזת.
    תבדקי ובהצלחה.
    בכל אופן לידיעה מאחת רופאות הילדים שהיינו אצלה טענה
    שקקי נוזלי אצל תינוק יונק הוא לגיטימי זה יכול להיות מסיבות שונות ממאכלים רכים יותר שהאם אכלה או חריף וכן גם ממנו כדי להמעיט ו/או להמנע..
    ושלשול אינו נחשב שלשול עד שהתינוק לא משלשל למעלה מ7 פעמים ביום חלילה כך היא אמרה.
    ולגבי פסטרמה יכול להיות שלא עשה לה טוב הוא שהיא הייתה מקולקלת מעט ובכל זאת אני ממליצה כעת להמנע ואז כל יום להכניס משהו ואז לבחון בהתאם כמו בטעימות כל שלושה ימים
    וכמובן לאכול אוכל בריא ומסודר ולשתות המון מים
    בהצלחה שוב ותהני
  • הבנתי מיועצת הנקה שאין כל קשר לבין מה שהאם אוכלת לחלב
    וזה לא נכון שאסור חריף/ כרוב וכו' .....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה