עומד להעלם לי חלב..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות מה לעשות מאתמול כמעט ואין לי חלב בחזה... לא מתמלא בכלל אני שותה המון שואבת נותנת לתינוקת כמה שיותר וכלום .... בא לי למות עד שהצלחתי להניק וכל כך נהנתי מחיבור שלי עם בובה כשעם בני הבחור לא היה לי את זה החלב עומד להעלם כשבתי רק חודש וחצי.... מה לעשות? תצילו....
    ]
1 תגובות
עמוד 1
  • לא כל כך מהר נעלם חלב...
    ראשית כל להשאר רגועים
    אחרי כן היא יונקת נכון (תפיסת פיטמה) ? ! עד כה היא עלתה בסדר בשקילה שלה?
    במידה וכן את נותנת לה לינוק כמה שהיא רוצה לפי דרישה שלה?!
    עזבי כרגע אולי את השאיבות יש נשים שזה לא עושה להן טוב/ או לא אינדיקציה כלל לכמות החלב בפועל אני הנקתי שנתיים מעולם לא הצלחתי לשאוב כמות סביב ה50 ולכן תגבירי את ההנקות ופחות שאיבות בשלב זה כמה שניתן עד שירגיש לך טוב יותר לדעתי
    תנוחי כשהיא נחה זה חשוב מאוד בשלב הראשוני
    חוץ מ2 ליטר ומעלה של נוזלים חשוב לאכול ת**** עשירה טחינה בשר שקדים ועוד...
    בנוסף את יכולה ליטול כמוסות חילבה ללא ריח 3*3 מאוד מסייע אני שתיתי של נטורלייף סופר חילבה יעיל פי 5 ...
    סביב הגיל עכשיו יש גם קפיצת גדילה אז לתת לינוק ...
    סבלנות זה ישתפר
    אם עדיין קשה יש ספקות את יכולה להקיש בגוגל ליגת לה לצה יש יועצות הנקה שמסייעות טלפונית או מפגשים ויש יועצות הנקה הביתה...
    בהצלחה לכל דבר אנו כאן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה