עומד להעלם לי חלב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות תעזרו לי... עומד להעלם לי חלב כל היום ציצי לא התמלא בכלל מה רק לא עשיתי שעבתי נתנו לבובות שלי ציצי כל היום וכלום אני לא יודעת מה לעשות..... זה הלילה הראשון שאני אצתרך לתת לה בקבוק והיא לא כל כך מסתדרת עם בקבוקים.... כל היום אני בוכה,...
    ]
13 תגובות
עמוד 1
  • רגע רגע יקירה !
    החלב לא נעלם בבת אחת ! אולי זו קפיצת גדילה ? סמן שהתינוק צריך כמות גדולה יותר של חלב ולכן הוא כל הזמן על השד , התחושה שאין חלב והשד ריק והתינוק רעב זה לוקח בין יום לשלושה ואזמתאזן שוב , אל תתני בקבוק תמשיכי להניק עוד ועוד ועוד , תנוחי במיטה עם מים ונישנושים ועם התינוקת ופשוט תהיי שם עם הציצי בחוץ .. עד שזה יחלוף , אם לא שינית משהו או עשית משהו קיצוני אין שום סיבה והיגיון שהחלב יום אחד בבת את ניגמר , זה לא יכול להיות .. עדכני אותי

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • התחלתי לתת לה בקבוק מזה שיוצאים לאן שהוא ולא תמיד יש אפשרות להניק וכך זה המשיך אבל תמיד היה לי מספיק חלב ויומיים אחרונים הוא הופחת בצורה משמאותית.
    ]
  • אני באמת חושבת שאת חווה קפיצת גדילה , אל תתני בקבוק אלא תניקי בלי הפסקה כמה שצריך ( כל היום ) זה יתאזן תוך יומיים שלושה , אל תפחדי ..
    תתחילי לקחת חילבה 3 כדורים 3 פעמים ביום עם האוכל ותראי מה קורה בעוד יומיים , הכי הרבה פשוט תזמיני מדריכת הנקה הביתה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה רבה אני אנסה....
    ]
  • תעדכני

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • עם הבן הגדול שלי אני בבית חולים ויוצא לי לשאוב רק פעמיים ביממה אז אני אפילו לא חושבת אל הנקה עכשיו רק שבני ירגיש טוב ותינוקת לא ראיתי כבר שלושה ימים היא עם סבתא ואחותי בבית....
    ]
  • אוי מתוקה שלי :( שולחת לך מלא אנרגיות של בריאות וכוח עם חיבוק ענק!!!
    תזכרי שכמו שהחלב פוח ניתן לתגבר אותו , אז מה שתצליחי לשאוב , וכשתחזרו הביתה אתמול בך ואדריך אותך

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה רבה לך על תמיכה. חלב באמת חזר בכמות טובה יותר רק בובה שלי לא אוכלת ציצי עד הסוף. היא יונקת ואחרי כמה דקות מסיימת ורעבה עדיין ציצי לא רוצה אבל בקבוק לוקחת בכיף רק בלילה היא אוכלת ציצי טוב בלי לעשות בעיות. אני כבר זורמת עם מה שהיא רוצה היקר היא אוכלת. בעיה שלי עכשיו זה הבן שלי שאחרי מחלה לא רוצה לאכול כלום בכלל.
    ]
  • היי יקירה:) אני פה בשבילך :)
    לגבי ההנקות במהלךהים אל תיאשי ואל תוותרי בקבוק הר תנסי להחיץ מצד לצד כשמתעיפת לפעמים זה עוזר ולנסות להניק בלי כל מיני גירוים מסביב .
    לגבי הבן שלך, בן כמה הוא ?אומנם לא קשור לפורום הזה אבל אני נטרופוטית ואול אוכל לעזור לך גם :)
    ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • בן שלי בן שנה ושמונה הבעייתי הקטן))) לגבי הנקה ציצי שלי אחד ענק שני ממש קטן באחד יש המון חלב בשני כמעט אין והתינוקת מסרבת לשתות מציצי קטן. זה פיזיולוגי אצלי כי כשבן שלי היה קטן הוא לא ינק כי היתה לו לשון קשורה אבל אני שאבתי לו עד גיל 10 חודשים ואז סמתי לב שציצי אחד עם הרבה חלב ובשני ממש קצת.
    תודה לך ענקית מראש))))
    ]
  • את ריכה לעודד עם שאיבה את השד הקטן יותר ולגרות אותו לייצור חלב , כשתגבירי את כמות החלב בשד הקטן תוכלי להניק ממנו יותר ואז הצדדים יתאזנו ..
    מה עם הבן שלך התחיל לאכול אחרי המחלה או שעדין קשה לו ?

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • ברוך ה׳ הוא התחיל לאכול רק לא יודעת מה קורה בגן, גננות אומרות שהוא אוכל אבל אם הוא אוכל באמת????
    ]
  • אני מאמינה שכן , בחברה הם אוכלים בדרך כלל טוב יותר...יש את עניין האכילה הסביבתית .. חברתית

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה