סקר ויטמינים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם אתן נותנות ויטמינים לילדים שלכן?
    אם כן- אילו סוגים ולמה?
    ומה איתכן? לוקחות ויטמינים?
    תודה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
13 תגובות
עמוד 1
  • הבנות מקבלות מולטי ויטמין, כי הן מאוד בררניות באוכל בגלל שהן תחושתיות.
    הקטנה מקבלת גם ויטמין D, וברזל כי חסר לה וגם ויטמין C כדי לעזור לספיגה של הויטמינים.
    אני לא לוקחת ויטמינים

• הבכור שלי לוקח את סוכריות האלה בצורת דובים גם מולטי, גם ברזל וגם ויטמין c
    הקטן רק ברזל בטיפות הוא לא אוהב את הדובים
    אני נותנת כי הם בררנים לא אוכלים כלום
    אני לאחרונה לוקחת מולטי ויטמין וגם ויטמין d כי היה לי מחסור
  • כולנו לא לוקחים כלום. אוכלים אבל מאד בריא.
    אני די נגד תוספים באופן כללי.. אלא אם כן ידוע במפורש על חוסר.
    אני לא בגישה של לא יועיל לא יזיק
  • אשטנגה- למה הכוונה ב"אוכל בריא"?
    אני מאוד מקפידה על אוכל ביתי כל יום. לא יודעת עד כמה בריא ומגוון התפריט שלנו, אבל מעבר לכך הילדים בררנים
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
  • אני נותנת את ה״יומי״, לא על בסיס קבוע, רק כשיש מבצעים.
    לא יודעת כמה זה מועיל, נראה לי יותר פסיכולוגי, אבל אני כן בגישה שגם אם לא יועיל - לא יזיק

• אור לא מסכים לקחת בשום פנים ואופן דובוני גומי משום סוג, אז ויתרתי. אני לוקחת לפעמים תוסף ברזל כי יש לי נטיה לפתח אנמיה.
  • יובל אוהבת יומי, מעין לא אוהבת בכלל אבל לפעמים מוכנה צנטרום ג'וניור
    אני לוקחת המון, אבל אני כבר זקנה וחסרים לי כל מיני דברים של זקנים כמו ויטמין D, מגנזיום וגם מולטי ויטמין לנשים ועוד ועוד ועוד...

• איזה מצחיק, בדיוק שילה ביקש שאקנה לו את הדובונים האלו שהם גם תרופה..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • לא קשור... אבל כיף לראותך פה
  • מה יהיה עם התגובות שלי שמופיעות פעמיים כשאני שולחת מהסלולרי??
    בטח יחשבו שאני משוגעת עם האוכל, אבל חשוב לי שתבינו שזה היה תהליך אצלנו, לא גדלתי בבית כזה וגם בעלי לא, ולאט לאט ראינו מה עושה לנו טוב ומה לא:
    אני אגיד למה אני מתכוונת בבריא:
    לא שותים מיצים ממותקים בבית- רק בקידוש פעם בשבוע מיץ תפוזים ומיץ תפוחים טבעי. בשאר הזמן התמי 4 עובד אצלנו יפה..
    לא אוכלים בשר מעובד- ז"א- אין פסטרמה, סלמי לסוגיו ארוז בקופסאות.
    לא אוכלים מקופסאות שימורים- למעט טונה שאין פיתרון אחר. לא רטבים מוכנים.
    ירקות- קונים רק דרך משק אורגני, מגיע פעם בשבוע הביתה.
    לפעמים כשחסר עושים השלמות סופר- אבל אף פעם לא עלים ירוקים כגון פטרוזיליה, חסה, עלי בייבי וכו' שאוכלים אותם טרי והם מאד לא בריאים כשהם לא אורגניים.
    ביצים- משתדלים אורגני- לא תמיד עומדים בזה.
    בשר- אוכלים רק כל שבועיים- שלושה, אני הפסקתי להכין על בסיס שבועי.
    לחם- ירד מהשולחן שלנו, הגדול התחיל לאכול עכשיו כי צריך סנדוויץ' לבית ספר. ממרח: חומוס או דבש, בלי שוקולד/ריבה וכו' (סוכר לבן). אבל זהו, אין אצלנו לחם- כי אני הורדתי קמח מהתפריט. גם לא קמח מלא, גם לא שיפון וכו'. בעלי כן אוכל אגב, הילדים ואני לא.
    אם יש יומולדת או מקבלים עוגה כמובן שאוכלים.. אבל זה לא הנורמלי בבית.
    פסטה- בעלי מכין להם לפעמים, כנ"ל פתיתים. הם גם אוכלים בצהרון זה ברור לי.. אני לא בעד אבל הם אוהבים.
    אני בעד- אורז מלא (או צבעוני כפי שנקרא אצלנו) שהקטן אוהב, ותפו"א- פירה, במרק, וכו'. אני גם אוכלת קינואה - הילדים לא.
    עוף אני כן מכינה- שניצל לסוגיו, וגם דג- שניצל מסול.
    מה כן? דגים: טונה/ סלמון- מעושן או אפוי/ סול/ הנסיכה ברוטב.
    טחינה- על בסיס יומי. אנחנו קונים את "אל ארז" שהיא עשירה בברזל. גם גמבה אגב עשירה מאד בברזל לכל מי שכתבה פה שהיא אנמית.
    גבינות: אני אוכלת רק גבינות עיזים, הילדים אוהבים גם עיזים וגם קוטג' של תנובה.
    חלב- הגדול שותה חלב סויה כי הרגיש לבד שחלב רגיל עושה לו בלאגן בבטן, הקטן אוהב גם רגיל וגם סויה.
    קטניות- מנביטה ואוכלת על כל סוגיהן אבל הילדים לא אוהבים. שעועית מש, שעועית יוביה, עדשים שחורות/ירוקות/כתומות, חומוס (הם כן אוהבים) וכו'.
    מה עוד? לצערי נפרדתי מקפה, שוקולד וכו'- בכל פעם שאני מזייפת אני מגלה לבד שזה עושה אותי חולה. אז זהו, זה מה שאנחנו אוכלים בבית בגדול..תמיד יש חריגות אבל מה שחשוב זה ההרגלים היומיומיים.
    יצא ארוך
  • אגב שולי- יש מחקרים שמראים שבפירוש- לא מועיל כן מזיק.
    היו מחקרים שהראו שלאורך זמן לקיחת תוספים מלאכותיים של ויטמינים פוגעת בספיגה שלהם בגוף. הכמויות שכתובות על הקופסאות בכלל לא יכולות להקלט בגוף שלנו.
    שוב- אם יש חוסר בברזל- ברור שכדאי לקחת ולא להשאר אנמיים, אבל לגבי כל השאר- פשוט עדיף לצרוך אותם מאיפה שצריך: ירקות, פירות, דגים, אגוזים וגרעינים למינהם.
  • וואו אשטנגה שאפו!!!
    כל הכבוד כי זה מצריך המון אנרגיות ותכנון!

יום יבוא וגם אצלנו

• אשטנגה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה