היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את יודעת איזה ילד הכי אני אוהבת בכיתה? פייס: ortal_hori
13 תגובות
עמוד 1
איזו מאמי מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
איזה חמודה!
אצלנו היה הפוך: אמא, אני לא אוהב לשחק עם הבנות בגן הן מגעילות אותך אני אוהב אפילו שאת בת, כי את אמא שלי
פייס: ortal_hori
גדול
מתה על השפה שלה! היא כ"כ רגישה לניואנסינים שזה פשוט מדהים בכלל ובפרט בגילה. אז הנה זה הגיע - תתמודדי
חבל לכן על הזמן של הגאון שלייייי
היום בבוקר, בדרך לעבודה, היא אומרת לי - אמא, את חכמה כמו ינשופה פייס: ortal_hori
אורטלוש, לפחות הקריטריונים שלה בריאים ובכיוון הנכון.... ככה צריך!!
אורטלוש, לפחות הקריטריונים שלה בריאים ובכיוון הנכון.... ככה צריך!!
ת'אמת- אני מקנאה בך. איזה כיף והקלה זו שהילד שלך יוצר קשרים טובים כל כך מהר. שלי הצליח לעזוב את הכיתה בהפסקות, וכרגע עומד בלי לגשת לאף אחד בחצר כי הוא מתבייש... איפה זה ואיפה הבת שלך שכבר מוצאת בני זוג?? סחטיין עליה ועלייך
מתוקה!!
שנה שעברה אחת הבנות בגן של אופק דין אמרה לו שהוא צריך לתת לה טבעת