היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה אתם אוכלים בארוחות צהריים? מרוב החופשים והילדים כל הזמן בבית, נגמרו לי הרעיונות לארוחות צהריים
16 תגובות
עמוד 1
וואוואו שולי....את ממש מממש מגוונת להם........ קודם כול יש לי המלצה בשבילך-יש את האתר של ניקי ב ויש לה שם הרבה רעיונות למתכונים לילדים.... אני בעד לגוון אבל במסגרת האפשרויות והדברים שילדים אוהבים.........מה לעשות זה מה שילדים אוהבים:תפו"א ,נקניקיות,פתיתים,שניצלים אורז וכו.....
אני לצערי לא חושבת על אפשריות גיוןן כמעט כי הם לא אוכלים אצלי בכל
מי זאת ניקי ב? אני אבדוק, תודה. זהו שגם אצלי לא אוכלים, בגלל זה אני מנסה לגוון. ואת צודקת, חומרי הגלם שמהם אפשר לגוון הם מצומצמים ביותר. סטייק אנטריקוט, צלעות טלה ופירות ים ברוטב שמנת פטריות לא בדיוק אופציה בעניין... אבל אולי מהחומרים שהם כן אוכלים אפשר להכין משהו מעניין, או אולי יש עוד מאכלי ״ילדים״ שאני מפספסת. למשל, הבורגול לא קניתי מעולם, וראיתי פתאום שאצל חברים הם אכלו והתלהבו. לא חשבתי על זה בכלל. עזבי את זה, שכאשר הכנתי להם בבית, הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהשמיים. ולא עזר שהזכרתי להם שהם אכלו את זה אצל החברה ואהבו. אבל לפחות ניסיתי. אז אולי יש עוד מאכלים כאלה שבבתים אחרים הולכים טוב ואני לא ניסיתי אותם בכלל. __________________________________________________________________
תירס, חזה על שיפודים, פסטרמה, מרקים, פרגיות ברוטב מתוק ( דבש, סילן וריאקי) צ׳יפס (אפשר גם אפוי) גזר מתוק פשטידת אפונה ותירס, טונה, ו.... פירה
מה הבעיה להכין אותו דבר? אצלי הם מוכנים לאכול שניצל ופתיתים.. המקסימום גיוון יהיה עוף במקום שניצל ואורז (נקי!) או פירה במקום פתיתים. אבל שניצל ופתיתים זה הדבר היחיד שאני בטוחה שיאכל בצורה נורמאלית, בלי תלונות.. אז אני בקושי מגונת. רציתי להכין להם משה בתיבה אבל הם לא אוהבים נקניקיות ואני מעדיפה שיישאר כך.. http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
כבד מטוגן שלם או ממרח, בורקס תפו״א, בטטה, שעועית ברוטב, אפונה ברוטב (כשאני אומרת ״רוטב״ אין לי מושג איזה, אבל זה מה שאני שומעת שהילדים שלי אוכלים בצהרון)...קוסקוס עם ירקות ברוטב
ממה שקראתי אצלך זה ממש מגוון!
לא הבנתי בעייתך... את מגוונת כמעט כל יום.... ילדים הם ילדים הם ילדים.... אצלנו הפייבוריט זה כדורי בשר ברוטב עגבניות פסטה אני מכינה כמו פתיתים - חצי חבילת פסטה (רק קשת או צדפים קטנים) מטגנת קצת עד שרוב הסיר החליף צבעו, מוסיפה פפריקה אבקת מרק ומלח, מוסיפה מים בערך שתי אצבעות מעל הפסטה אש נמוכה לכחצי שעה או טיפה יותר. הם אוכלים ממש כמעט הכל. אפשר חזה עוף/ פרגיות על האש, אפשר חזה עוף מוקפץ עם ירקות, מרק עוף עם שקדים או אטריות דקות, המבורגר בלחמניה וע"י ציפס (אבל בלי הפתעה זה לא שווה
לך מרגיש שאת חוזרת על דברים או לילדים?
אצלנו אין כמעט גיון יש אולי 10 מתכונים למשך השבוע שחוזרים על עצמם, והם בתוך הרשימה המגוונת והענקית שנתת
המנה המנצחת שלי היא קציצות ברוטב עגבניות. גם לא תעשייתי וגם טעים :)
לי זה מרגיש. הילדים לא מתלוננים
אמרת הכל פייס: ortal_hori
כמה אוכל! עשית אותי רעבה!
אצלנו בשבוע האחרון הלהיט זה פרוסת לחם קטשופ שניצל ועוד פרוסת לחם עם קטשופ. זה התחיל מיום חמישי שעבר שנגמרו הפתיתים ולא היתה לי תוספת והם היו מורעבים ולא היה להם סבלנות לחכות שאכין פחמימה אחרת אז דחפתי את השניצל בתוך כריך עם קטשופ (ולטל גם מלפפון חמוץ) ומאז הם כל הזמן מבקשים סנדויץ עם שניצל!
אצלנו אוהבים מאוד קציצות ברוטב עגבניות מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
הילדים שלי לא אוהבים לגוון, אז אני לא מגוונת. זה הכי נוח לכולם.
שולי-מצטערת לא שמתי לב ששאלת אותי על ניקי ב האתר שלה מעולה מעולה מעולה!!!!! יש לה שם מתכונים סוף הדרך-החל במתכונים של בישול וכלה באפיה והכי חשוב-קלים מאוד!!!!!!!!וטעימים מאוד!!!! מניסיון רב!!!! מומלץ מאוד!!!
באמת אמרת את כל האופציות ואם תרכיבי לך תפריט דו שבועי את תראי שכמעט כל יום יש לך משהו אחר...לפחות רוטב/תיבול אחר גם עם הבשר/עוף הוא אותו דבר. זה מה שאנחנו עשינו כשהוצאנו אותם מהצהרון והיינו צריכים לדאוג לצהריים. מאחר ובעלי מבשל אני הכנתי את הרשימה והוא ידע מה הוא צריך להכין ולמתי.
לא זוכרת אם רשמו אבל מוקפץ הולך אצלנו ממש טוב והוא כולל עוף, אטריות ביצים ומלא ירקות!
היום אכלנו את שאריות העוף מהמרק שבעלי הכין לצום והקטנה ישר התלוננה שהיא לא אוהבת עוף מהמרק