היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביום שכולם בחופש אתם קמים ומתלבשים רגיל? נשארים בפיג'מות? מסתרקים (בנות בעיקר) מסדרים מיטות? מה אתם משנים? על מה מוותרים?
13 תגובות
עמוד 1
פיג׳מה!!! מבחינתי כל היום גם לעבודה. החצי מעדיף להלביש אותם וגם הם התרגלו להתלבש בבוקר גם אם אין בשביל מה.
הכל הרבה יותר איטי..... אם נמצאים מהבית ואין להן חשק להחליף בגדים - נשארות בפיג'מות עד שעושים איזו פעילות מלכלכת או יוצאים החוצה. לפני שיוצאים מתארגנים, מתלבשים, מסתרקים, מצחצחים שיניים.... הכל שונה.....
אהממממממ אצלנו בנחת כזה......ממש לא נשארים בפיגמה כול היום.אבל במקום שלהלחיף פיגמה ולהתלבש מיד אז נניח נשעה את זה אחרי שעה... במיוחד שגילי מאוד אוהבת את הפיגמות שלה וקשה לה להפרד מהם...... למשל שבתות אלנו זה באיזי....בבוקר כמעט ולא יוצאים אם חם אז עד שאוכלים סעודת שבת עם פיגמות לכבוד הסעודה מחליפים ביגוד......
לרוב מתלבשים אבל ביום כיפור היה ממש חם לא יצאנו החוצה אז עד הערב אני והילדים הינו בפיג׳מות
בבוקר בפיג'מות אבל להסתרק ולצחצח שיניים חובה...
אצלינו גם הכל באיזי. כן מתלבשים בסופו של דבר, אבל יש מצב שעד שנהיה לבושים מצוחצחים ומסורקים, יהיה כבר 12 בצהריים. לא מסדרים מיטות. ולא תמיד מסתרקים. אבל כן מצחצחים שינייים. בסופו של דבר
תודה על התשובות
פיתוש, דווקא אני לא יכולה לראות את הבנות עם פיג'מה כל היום, זה מוציא אותי מדעתי, שילבשו משהו אפילו בגד שלא יוצאים איתו רק שלא ישארו עם פיג'מות.
אצלנו לא מסתרקים אבל המיטות תמיד מסודרות
בעלי איתן, אני עובדת.... פייס: ortal_hori
חוץ מלצחצח שיניים נשארים עם פיגמות
פיגמות בכאילו אצלי הבנים ישנים עם תחתונים אז ככה שאם אנחנו בבית ואין ביקורים אצלנו הם נשארים עם תחתונים
ישנים עד כמה שניתן מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
מסדרים מיטות? חחחחח אצלנו אף פעם לא מסדרים מיטות. אם גם האיש בבית, אז אני כבר אמצא מקום שאליו אני צריכה ללכת בזמן שהוא שומר על הילדים וכשאני אחזור הוא גם ימצא מקום כזה. והילדים יכולים להישאר עם פיג'מה כל היום
קודם כל שיתעוררו לא לפני 10:30-11 כל יום ! ברגע שמתעוררים צחצוח שיניים אמא מפנקת בשוקו עם קצפת ! ופיגמהההההה עד שמישהו מחליט לצאת לאיזה סיבוב ... אני אם לא יוצאת יום שלם פיגמההההה ! הכל באיזי בכייף .... חופש או לא חופש !?!?