אוף (לא חייבות להגיב...) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהמשך ליום כיפור, ולהודעה של בייבי בום...

אתמול בערב, כשהייתי בבית כנסת לשנייה וחצי - כי הרי עם שלוש בנות אי אפשר לעשות כלום שם.....נתקפתי כזה געגוע......לתפילות של בית כנסת
    פייס: ortal_hori

15 תגובות
עמוד 1
  • אני יכולה להגיד לך שבתור דתיה שלא הולכת
    לבית הכנסת גם הרגשתי אתמול געגוע...מה שמנחם
    אותי זה שעדיף לשמור על הילדים שלא ירעישו מאשר
    להיות איתם שם ואז כולם מפסידים

]
  • חמודה..
    זו הרגשה של כל דתייה שנמצאת במצבך.
    בשנים הראשונות הייתי מחפשת כל שנייה פנויה שיש לי להכינס לבית הכנסת, לנשום קצת מהניגונים, מהתפילה.
    והייתי כל כך מקנאה בבעלי שיש לו את הזכות לשבת תפילה שלמה!!
    ממש הייתי כועסת עליו על זה..

לאט לאט הבנתי שזה לא המצב שלי, למדתי לשחרר. להבין שאם הילדים מתרוצצים בחוץ, או מפריעים לכל מהלך התפילה, זה לא שווה את זה.

את צודקת, הניגונים האלה חותכים את הנשמה, השירים האלו גורמים לי להזיל דמעה..
    אתמול זכיתי להיות בתפילת נעילה, בזמן שהילדים הגדולים הסתדרו בחוץ, ואמונה היתה בהשגחה זמנית, כל שנייה הייתי צריכה לצאת לראות מה איתה.
    פעם אחת יצאתי וראיתי אותה בוכה, צורחת כי היא התהפכה עם הבימבה ואמרתי לעצמי שזה לא שווה את זה..

אולי בעוד כמה שנים שהודיה תהיה מספיק אחראית לשמור על אחותה הקטנה, אני אזכה לשבת תפילה שלמה ולדעת שהכל בסדר בחוץ.
    בנתיים, אני בתפקיד אחר..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • אני שמחה לקרא שאת מתגעגעת לזה....

• האמת אורטל אני ממש מבינה אותך.......
    כי גם אני הייתצי באותו המצב......
    לא יכלתי ללכת גם איתם זה לא שייך....בדקתי את המצב בר"ה וראיתי שזה לא שייך......
    בתפיל צ נעילה הרגשתי ממש מממש טוב ורציתי ללכת לנעילה יש לי ישיבה של 500 בחורים ליד הבית וזו תפילה אחרת מאוד מאוד יפה......אבל....הם לא שיתפו איתי פעולה ולא רצו ללכת........

ממש התבאסתי!!!!

• הדת מאוד מחזקת
  • אורטל איזה כיף לשמוע שהתגעגת
  • אוף כתבתי תגובה ארוכה ונמחק.לי....
    בכל אופן הניצוץ האלוקי תמיד דולק,וזה מה שמרגישים גם מי שלא שומר אבל לא יוותר על יום כיפור,או מקווה או איזו מצווה שנוגעת לו בנשמה...
    וכן זה מבאס שאי אפשר להתפלל כמו פעם,אבל זה זמני:)
    ואגב-לגבי המבחן אורטל-אני מעדיפה כמו בחסידות להסתכל על זה כהזדמנות.
    כמו שגם שאחרי שביקשת כבר מלא פעמים מהבות לאסוף,את לא באמת רוצה להעניש אותן ונותנת להן עוד חמש דק',עוד שתי דק'.....וכל פעם באמונה שהנה הן אוספות...
  • אני גם מבינה אותך- אפילו שלא דתיה ולא הייתי,
    אבל בית הכנסת פה כל כך מרשים ומרגש, שעמדתי והחזקתי את הקטן על הידיים (חודש תשיעי- כן? יש כבוד..) רק כדי לא לוותר על השירה של "אבינו מלכינו", זה ממש עושה צמרמורת.
    זה מאד מאד מרגש וממלא, לא חייבים להיות דתיים בשביל זה- גם חילונים יהודים חווים את זה,
    ואכן- עוד כמה שנים.. ותוכלי לחזור לזה ולמצוא את דרך האמצע בשבילך
  • בייבי בום קלעת בול

• מצטרפת לכל מילה שנכתבה פה.
    גם בראש השנה נחמץ לי הלב. בקושי שופר שמעתי.
    ויום כיפור הקדושה הזו שעוטפת כל פינה אפילו בבית. ממש אפשר לחוש את זה סליחה על הפלצנות אבל ככה זה מרגיש.
    יסורים מכפרים... בטח ובטח יסורים כאלה

• דייייייי

מ'

הרסת אותי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה