תנוקת בת 9 חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נראה לי לגמרי עצלנית..לא זוחלת אבל לא מתנגדת להיות על הבטן שמעמידים אותה מכופפת רגליים לא עומדת ישר פשוט מקפלת..האם מצריך בדיקה?נולדה בקיסרי בגלל מנח עכוז ושהיתה בת חודש האורטופד החליט על חגורת פישוק..והיתה עם זה קרוב לחודש לאחר חודש שחזרנו אמר הרופא שהכל תקין..
4 תגובות
עמוד 1
  • לא נראה לי שבגיל הזה אפשר להגיד שהיא עצלנית... אולי היא מתקשה

האם היא מתיישבת? אם תושיבי אותה תצליח להחזיק את עצמה או שהיא נוטה "להמרח"?

בגיל 9 חודשים יש בדיקת התפתחות אצל רופא. מציעה לגשת לבדוק

שלנו בגיל הזה אמנם זחלה גחון (לא בצורה תקינה) אבל לא התיישבה לבד וגם לא ישבה כאשר הושבנו. באבחון גילו טונוס שרירים נמוך והיינו בפיזיותרפיה עד גיל שנה ו- 7 שהתחילה ללכת

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• שלי בגיל הזה כבר מזמן התיישבה, זחלה, השתוללה....

אני הייתי לוקחת לבדיקה וייעוץ אצל פיזיו׳
    פייס: ortal_hori

• טוב אני מבינה אותך...
    גם לינאי היה עיכוב ובגיל 9 חודים הוא עוד לא זחל לא ישב רק שכב על הבטן והרים את הגחון..אבל אנחנו ידענו שיש לו היפוטוניה וגמישות יתר והיינו בפיזיותרפיה מגיל חודשיים בערך עד גיל שנה וחצי...
    אכן לא הייתי אומרת עצלנות ולכל מי שקרא לינאי עצלן בזמנו (חמי) זרקתי כזה מבט שהמילה הזו לא חזרה יותר
    אז תוציאי מהלקסיקון ותגני על הקטנה שלך..תתחילי פיזיו כמה שיותר מהר...זה משפר פלאים די מהר....
    ינאי זחל ממש בגיל 10 חודשים..התיישב בגיל שנה..נעמד בשנה ו3 והחל ללכת בשנה ו-7
    היום אין זכר..הוא כמו שד טזמני....וכמעט בן 3

אז קדימה לעבודה
    כל אחד והקצב שלו..יש כאלה שצריכים יותר דחיפה ואל תרגישי רע בגלל שאומרים לה שבגילה הילדים שלהם עשו ככה וככה.....
  • נורא משתנה מילד לילד..
    אני עובדת בגני ילדים עם גילאים צעירים והפערים הם עצומים בגילאים האלו, יש ילדים שלא זוחלים אבל מתגלגלים מקצה חדר אחד לקצה שני, יש ילדים שבגיל הזה כבר כן יושבים, זוחלים ועומדים. המהירים ביותר כבר הולכים,
    האם כשהיא על הבטן ומנסה לעלות על הברכיים הן נפתחות לה לצדדים וקשה לה להחזיק את עצמה גבוה?
    האם כשהיא על הבטן היא מסוגלת לשלוח יד באויר ולתפוס חפץ לפניה?
    יכולות להיות מגוון של סיבות לקושי החל מיציבות, חולשה בשרירי גב/כתפיים, מפרק אגן.
    איך התנועתיות שלה באופן כללי? האם איפה שאת מניחה אותה- היא שמה ראש ובזה זה נגמר, או שהיא סקרנית ומנסה לחקור כל הזמן את הסביבה שלה עם הידיים, בועטת באויר, וכדומה....זה לא נשמע כמו פיגור היתפתחותי היסטרי, אבל הייתי קובעת עם פיזיו' כי אין מה להפסיד. צריך איבחון להבין בכלל איפה הקושי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה