מפגרים!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קראו לנו מהביטוח הלאומי לוועדה רפואית.
    לא שהבנתי מה תעזור וועדה ומה בדיוק יאבחנו בתינוק בן 3 וחצי חודשים אבל טוב נו, הם המומחים ואני צריכה אותם.
    הנחיתו תאריך ושעה, יצא בשעות העבודה כמובן- ותקוע כזה באמצע היום כך שהפסדתי יום עבודה לחלוטין כי אני עובדת מחוץ לעיר. נו מילא.

אבל כשאנחנו מגיעים בשעה היעודה, נכנסים ומקבלת אותנו רופאה אחת שכוללת את ה"ועדה" ואחריה משתרכת המזכירה שמשמשת ככתבנית (מה בכלל כתבו שם?

11 תגובות
עמוד 1
  • הזוי לחלוטין!!! וכ"כ מעצבן
  • ברוכה הבאה לעולם הבירוקטריה הזוועתי של מדינתנו.

אני מכירה את זה מתחום אחר....הרבה יותר מדכא
    פייס: ortal_hori

• דייייייייייייייייי. איזה אבחנה!
    ממש לא היה לך מושג...
    סוג של שוק
  • בדיוק ענבר, הרי ידוע שתסמונת דאון זה דבר חולף, אז ברור שצריך להיבדק אם עדיין מגיעות לנו הזכויות

• זה "פשוט" בשביל החותמת הרישמית.
    מעצבן מתסכל ומחוייב המציאות מאחר ויש הרבה מאוד אנשים שמנסים לעבוד על המדינה ועל הביטוח הלאומי
  • נכון.

אבל לפחות שיתנו אופציה לתאם לזמן שיותר נוח גם לנו

• אני עובדת במערך השיקום בבריאות הנפש במשרד הבריאות. מחובתי לפגוש אנשים לכל הפחות אחת לחודשיים, במידה והכל רגיל ושגרתי, ולא קורים דברים מפתיעים או דחופים. על האנשים להגיע ולפגוש אותי כדי שיוכלו לקבל (מהמדינה) זכויות שהן בתחום אחריותי. בלי לפגוש אותי כסדיר, יש מקרים בהם הזכויות הללו נשללות מהם. כדי לשמור על סדר ועבודה אפקטיבית ומועילה, אני צריכה לקבוע איתם פגישות, ולשמור על כך שהם אכן יגיעו לפגישות. כל ביטול/הזזה/אי הגעה של מי מהם, עלול לגרור סחבת, אי טיפול, ועד שלילת הזכות המגיעה.
    בהתחשב בעובדה שגם הלו"ז שלי צפוף ודחוק, לעתים אין ברירה, ויש לקבוע את הפגישות באופן חד צדדי.
    כולם אנשים עובדים, עסוקים, ומלאי משימות נוספות.
    הקביעה החד צדדית היא לא בחירה, אלא אילוץ.
    והיא נעשית כדי לשמור על זכויותיהם הבסיסיות של הזכאים.
    עם זאת, אני תמיד פתוחה לשמוע על מצוקה כזו או אחרת של מי מהאנשים שאמורים להגיע, ואם יש באפשרותי, אני מזיזה לפי מה שנח להם.
    אני יודעת שבבטל"א זה פחות גמיש, וההתנהלות שכתבת על הועדה והרופאה היא לצערי, התנהלות רגילה ונורמלית לגמרי.
    עדיף ללמוד ולקבל את הדברים, זה ילווה אותך מעכשיו. כמו שכתבו לך, זו הבירוקרטיה המלווה את הנזקקים לשרותי הסיעוד-שיקום במדינה.
  • ברוכה הבאה לנבכי הבירוקרטיה הישראלית. תנשמי עמוק - שום דבר כאן לא בא בקלות.
  • שרוני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה