בבקשה בבקשה עצה/עידוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    חייבת איפשהו לשפןך את ליבי. זהירות ארוך!!
    קצת רקע על עצמי, בת 36, אמא לשתי בנות, בת ארבע ובת שנה וחצי שהושגו בטיפולי פוריות. את ביתי הראשונה הבאתי לאחר 4 שנות ניסיונות ו 11 טיפולים כולל הריון שנפל בחודש שישי.
    לאחר ביתי הקטנה הרגשתי שזהו, בא לי להנות מהגדילה של בנותיי,לראות אותן הופכות עצמאיות ולה**** קצת זמן לעצמי. לא רציתי ילד נוסף.
    בעלי מאוד רצה ילד שלישי ושיגע אותי שהקטנה קצת תגדל נעבוד על הילד השלישי.
    הסברתי לו שאין סיכוי שאעבור טיפולים נוספים כדי להיכנס להריון נוסף, עברתי מספיק ותכלס גם לא בא לי עוד ילד. אמרתי לעצמי עד שאגיע לגיל 40 הוא כבר יתייאש ויבין שכבר לא אכנס להריון נוסף ויפסיק לחפור על הנושא.
    אך ראו איזה פלא, וכאן הטוויסט בעלילה, שהשבוע גיליתי שאני בהריון!!!. לאחר שאמרו לי שהסיכוי שאכנס להריון טבעי הוא קלוש עד אפסי ולכן גם לא שמרתי..כביכול קיבלתי מתנה אבל זה ממש הכניס אותי לדיכאון, לא בא לי לחזור לקימה בלילות, לא בא לי עוד תינוק, בא לי כבר לצאת מהטיטולים.. בא לי להירשם לחדר כושר, לטוס לחול, לצאת עם חברות, להשקיע בקריירה, להנות מגדילת בנותיי.
    הדבר האחרון שתיככננתי הוא עוד תינוק, אבל זה הגיע..
    אני כל הזמן חושבת איך אסתדר, מה אעשה אם אכנס לדיכאון אחרי לידה, איך ארגיש כלפי התינוק שבכלל לא רציתי אותו.
    חשבתי גם על הפלה אבל אני ממש לא שלמה עם זה..
    ההריונות שלי קשים מנשוא מלווים בהקאות קשות, ניתוח לתפירת הרחם וכו וכו' ורק זה מכניס אותי לדיכאון..
    אל תגידו לי תחשבי על כל הבנות שרק מחכות לילד כי גם אני הייתי שם בציפייה ובייאוש ואני יודעת מה זה..
    בקיצור איך מתעודדים???
    תודה מראש לעונות.

13 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון ההפרש ביניהם יהיןה מעולה.

אנחנו באותו הגיל. עכשיו לסיים עם שלושה זה אידיאלי
    פייס: ortal_hori

• אני מבינה אותך כל כך. גם אני הייתי ככה ואחרי לחץ מסיבי מתון מצד בעלי הסכמתי ואני לא מתחרטת לרגע. ההבדל בין הקטן לאמצעי שלי הוא 4.5 שנים. זה הזמן שלקח לי לחשוב על עוד אחד..הילדה שלך קטנה אבל אם היית מחכה עוד שנה שנתיים אולי היית רוצה עוד אחת או אחד ואולי בכלל יש לך בן.
    אני יכולה להגיד לך שגם עם שלישיה את תוכלי לעשות את מה שתיכננת.
    אני אישית מכירה נשים עם ארבעה שהולכות למכון כושר, טסות לחו״ל, יוצאות עם חברות ובעלות קריירה.

בהצלחה במה שתבחרי
  • תודה בנות

• פייס: ortal_hori

• קודם כל מהניסיון שלי ילד בהפתעה הוא ילד מתנה נקודה. יש לך תשעה חודשים לעכל את זה זה מספיק זמן! לי זה בא בהפוכה אחרי פחות משנה הייתי סופר לא מוכנה לזה זה היה ממש לא במקום. אבל מישהו החליט אחרת והיום אני מברכת על זה. באמת ובתמים. מרגיש לי שכנגד כל הסיכוים הוא רצה אותי אמא שלו! ובחיי שזכיתי
  • הבנות פה יעידו שאני הראשונה שמתנגת ללדת ילדים לא רצויים ויהי מה.
    אבל אני גם יודעת מה זה ילד בהפתעה אחרי טיפולים.
    את הראשונה שלי ילדתי אחרי שלוש שנים ארוכות של טיפולים.
    היא נולדה פגית, שבוע 32.
    חודשיים אחרי לידה קיסרית, בעיצומם של בדיקות וטיפולים אינסופיים בתינוקת הפגית שלי, גיליתי בהפתעה גמורה שאני בהריון.
    שני סטודנטים, חיים בכוך, שבקושי היה מקום להכניס מיטת תינוק אחת, שלא לדבר על שתיים, בלי אמצעים ובלי עתיד נראה לעין.
    אבל ילד כזה הוא בגדר נס.
    היה לי שוק טוטאלי, לא ידעתי מאיפה זה נוחת עלי ומה אני אמורה לעשות עם המקלון המקולל ההוא שהראה שני פסים.
    כיום הילדה הזו בת 4.5.
    אין יותר אושר מזה.
    לא מתארת לי את החיים בלעדיה.
    מה שאני מנסה להגיד זה שאת אישה בריאה, רק בת 36, בעלך אותה בילד הזה ואת הרווחת הריון בלי זריקות, שאיבות, החזרות ובכי על מקלון עם פס אחד מדי חודש.
    כל החיים עוש לפנייך, יהיה לך את כל הזמן שבעולם להשקיע בעצמך.
    אבל כשתיהי מבוגרת, מה יסב לך יותר אושר, הזכרונות מהטיול בסין או שולחן מלא בילדים ונכדים בערב החג?
    זו השאלה הגדולה.

• [וואי שולי-עכשיו אני שמה לב.שיש לך הפרש שנה בין הבנות.
    משום מה חשבתי יותר......
  • היי...

קודם כל חשוב לציין שאם את מרגישה שאת זקוקה לעזרה מקצועית בתחום הנפש אל תהססי. לפעמים שיחה עם יועץ או פסיכולוג יכולה לעשות רק סדר בכל הבלגן והבלבול שיש בראש.

שנית, להביא ילד לעולם זו החלטה כבדת משקל שכרוכה בכל כך הרבה שיקולים לרוב ככה זה. וכשזה מגיע בפתאומיות ובסיטואציה כשלך זה מרגש מחד אך בהחלט מציף בחששות ומלחיץ מאידך. כך שזה בסדר שאת מרגישה ככה, זה נראה לי מאוד טבעי.

כל ההריונות שלך עד כה היו לא היו פשוטים עוד בטרם התחילו, בגלל הטיפולים וכו...
    היום זה נחסך ממך וקיבלת הריון טבעי לגמרי. יתכן שגם מהלכו יהיה קל יותר מקודמיו. אצלי למשל שני ההריונות היו שונים לגמרי...

אני באופן אישי הייתי משתדלת לנקוט בגישה אופטימית. את עוד צעירה עם כל החיים לפנייך. אפשר לעשות עוד כל כך הרבה גם עם וגם בלי ילדים, גם אם דברים מעט יתעכבו בגלל ההריון...

מאחלת לך שלווה, בריאות ונחת. בהצלחה בכל שתחליטו
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה בנות, אתן לא יודעות איך עודדתם אותי. האמת שגיליתי שאני בהריון עוד איכשהו למרות השוק אמרתי שאני אזרום עם זה.. אבל אתמול התחילו לי בחילות ונזכרתי בכל החודשים של חוסר התפקוד בהריונות הקודמים ואמרתי לעצמי שאני פשוט לא מסוגלת לעבור את זה שוב. כבר התקשרתי לחברה שלי שתקבע לי תור לרופא להפסקת הריון ואז דיברתי עם אמא שלי ובעלי שעודדו אותי הרבה. מבחינת בעלי זו תהיה אכזבה קשה אם אפיל הוא הבטיח להיות איתי בכל הקשיים ויעזור בכל שאבקש. גם הוא כמוכם אומר אחרי כל הקשיים שעברנו בכניסה להריון איך נוותר על הילד הזה.. זה לא רק שיקול רדוד מבחינתי של בילויים , פשוט אני מרגישה לא בשלה נפשית לטפל בעוד ילד וגם לקטנה שלי היו הרבה בעיות רפואיות שרק עכשיו החלו להיפתר ונגמרה התקופה הקשה ככ איתה. בכל מקרה אני הולכת לישון על זה בלילה ונראה מה יילד יום. בסוף כנראה לא יהיה לי אומץ להפיל..

• העיקר שתיהי שלמה עם כל החלטה שתקבלי
  • קחי לי את כל המן שצטרכי בכדי להיות שלמה עם ההחלטה שלך במאת האחוזים.

הילד הזה בבטנך והאחרים - צריכים אימא שפויה ובריאה וצלולה בדעתה.

המון המון בהצלחה והרבה הרבה חיבוקי תמיכה
    פייס: ortal_hori

• קחי הרבה אויר ותשני על זה לא לילה אחד אלא כמה לילות. אלתמהרי לעשות מעשה (מה שלא יהיה) עד שאת לא שלמה. מבטיחה לך שכככל שתעכלי את זה יותר את תגבשי את עצמך ותהיי שלמה עם עצמך - שוב וזה לא משנה אם מדובר על הפלה או לשמור על ההריון. את תראי שעוד שבוע מהיום את כבר תחשבי יותר בהיר.
    נשיקות
  • הבנות אמרו הכל
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה