קבלת מנוחה מלאה מרופא פרטי- מה הכוונה!? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צריכה את עזרתכם!!
    אתמול החלטתי ללכת לרופא פרטי אחרי היחס המשפיל שקיבלתי מהרופאת נשים שאצלה אני מטופלת.. יש לי אבחנה של סימפיזיוליזיס ואני סובלת מכאבים עזים עד כדי מצב שאני לא יכולה בקושי ללכת.. ואתמול הרופא הפרטי אבחן לי את הבעיה לאחר בדיקת אולטראסאונד וגם את אותה אבחנה קיבלתי מאורטופד. העניין שהרופא נתן לי שמירה אבל לאחר שהסתכלתי בטופס רשום מנוחה מלאה.. לפי דבריו הוא אמר שזה שמירה.. השאלה שלי האם חובה שיהיה רשום שמירה?? ומה השלב לאחר מכן מה עושים? מודיעים לעבודה תובעים את הביטוח אני ממש חדשה זה הריון ראשון ואני לא מבינה בזה כלום... פליז הלפפפ
2 תגובות
עמוד 1
  • שכחתי לציין שנגמרו לי ימי המחלה... אני עובדת בערך שלושה חודשים בעבודה..
  • הי לי הרופא שנתן שמירה רשם בטופס שמירה במפורש אבל אני מניחה שמנוחה מלאה זה אותו דבר בכל מקרה תרימי אליה טלפון לוודא שזה בסדר לפני שתגישי לביטוח לאומי ולא תמתיני סתם. מעבר לזה את צריכה להודיע למעסיק שישלח לך טפסים שמגישים לביטוח לאומי לצורך התביעה לשמירת הריון ברוב מקומות העבודה כבר יש את הטפסים ואם לא אז בטפסים שהרופאה נתנה לך יש טופס שהמעסיק ממלא פשוט תעבירי להם .
    בהצלחה!

Ld2207
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה