נכנסתי לתשיעי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זהו החל מאתמול בערב השמירה רשמית הסתיימה לה. קפצתי אתמול למקווה לכבוד הכניסה לתשיעי. חששתי שיהיה פיצוץ אוכלוסין לפני כניסת יום כיפור למרות שבעלי אמר שהוא בכלל לא יודע אם זה מקובל ללכת בימים הנוראים.
    הבית פתאום נזכר שיש מי שדואג לו.. תיקנתי אתמול תיקוני טיח וצבע כשהילדים היו בגן, בניתי ותפרתי לילדים צעצועים שרציתי מזמן. היום אני הולכת לקנות מתנה לבעלול.. חוגגים עשור נישואין בערב סוכות ובא לי לפרגן לו... יאללה בלאגן
10 תגובות
עמוד 1
  • מרגש!
    טיח וצבע בתשיעי? מקווה שלא השתמשת בחומרים מדיפים רעל...
    אמא שלי נולדה ביום כיפור, זה תאריך עמוס בחדר לידה, אז תזהרי לך!
  • איזה כייף

]
  • קולולולו!!!!
    איזה הקלה הא?
    אם את לא רוצה ללדת עוד לפני היום הנישואים תרגיעי עם השיפוצים
    יאללה בשעה טובה בקלות ובידיים מלאות!
  • ממש בקטנה בנות- זה פשוט משהו שהציק לי כבר כמה חודשים ורציתי לתקן אותו והתאפקתי... אגב הצבעים שמסוכנים להריוניות זה צבעי שמן (לעץ, מתכת) ולא צבעים אקרילים לקירות- אבל תודה על הדאגה.

היום נסעתי וכל כך שמחתי שמצאתי תיק לבעלי!
    הסיפור הוא כזה:
    לפני שנה הלכתי עם הצעיר שלי ברחוב ופתאום בחור צעיר שהוא בעל חנות אמר לנו- רגע, אני מחכה כבר כל כך הרבה זמן לתת את המתנה הזו למישהו,
    רץ לחנות וחזר עם דינוזאור חמוד מפלסטיק ונתן אותו לבן שלי.
    הקטן היה כמובן מבסוט אש, ולי הדבר מאד נגע ללב...
    הוא מעצב תיקים צעיר ומוכשר שהקים לעצמו עסק קטן בדרום תל אביב ואני אוהבת מאד את תל אביב ובעיקר את האיזורים האלה של המעצבים.
    הקיצר- אמרתי לעצמי שכשיגיע הרגע- אני אפרגן לו בחזרה. אתמול כשהתלכתי לישון נזכרתי בו, ובבוקר נסעתי לשם וקניתי לבעלי מתנה- תיק עור מקסים לכבוד היום נישואין. הוא באמת צריך כזה ואין לו אחד כזה. אני חושבת שהוא ישמח. אני שמחתי שהספקתי לגמול לבחור הזה לפני יום כיפור, מגיע לו.
    אגב לא יקר, וזה נורא כיף בעיניי ללכת עם משהו שנתפר פה בארץ ולא בסין, ויש רק אחד ממנו ולא אלפים.
  • גם אני אוהבת דברים שהם עבודת יד וייחודיים
    מקווה שבעלך יאהב את התיק
    אתם גרים קרוב לדרום תל אביב?איזה אזור את מתכוונת ?...
  • באיזור הרצל, מטלון, פלורנטין
    זה ברחוב ידידיה פרנקל. קוראים לבחור יניב סלע אם אני לא טועה. בטח יש לו אתר ואפשר לבדוק בגוגל. בחור מקסים
  • יאא איזה יופי
    פייס: ortal_hori

• כיף לך!

• ילה בואי לרקוד זומבה
  • את תותחית!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה