היום למדתי כמה דברים חשובים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
20 תגובות
עמוד 1
  • שיגעון
  • אוי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• וואו פיתוש,את מדהימה!!!
    כל הכבוד לך!
    שיהיה המשך קל,שתצליחי להגיע אליהם ולראות פירות מהעבודה הקשה!
  • וואו, מה אני אגיד לך,
    קודם כל שתשמרי על עצמך.
    דבר שני- שתמשיכי לראות במה שאת עושה שליחות, ואם לא- שתמיד יהיה לך את האומץ לשנות.
    דבר שלישי- שתצליחי לגעת בהם, ולא משנה מה הדרך- יוגה, טיול בטבע, מוסיקה, איכשהו צריך לחדור ללב של הילדים האלה...
    המון בהצלחה ושוב- תשמרי על עצמך
  • לא פשוט!!!

שנים קודמות לימדתי בכיתת הפרעות התנהגות ואני יודעת טוב טוב על מה את מדברת!!!

רק תתגברי על ההלם והניסיון הראשוני, ויהיה לך קצת יותר קל.
    מניסיון, זה לא משהו קבוע. יש יום נפלא ויום קשה

• OMG!
    אני מאמינה בך!
    אם יש מישהו שיכול להגיע לליבם של הילדים האלו - זו את.
    תמשיכי להיות אופטימית ולפתח עור של פיל כלפי הקללות והעלבונות.
    הם רק בודקים אותך, אל תתני להם לנתח אותך, זה לטובתם.

• איזה פחד! תשמרי על עצמך!

• את לומדת דברים ממש מש חשובים!

• את מזכירה את התקופה שנאלצתי לעשות שירות לאומי בקיטנה של ילדים מאוכלוסיות קשות. השפריצו לי מעדן לעיניים, הרביצו לי, התעללו בצפרדע ואני הצלתי אותה, וילד אחד ברח לעבודה של אבא שלו ואני רדפתי אחריו קצרת נשימה (יש לי אסתמה). סיוט. לפחות ידעתי שזה זמני. חבל שאז לא היו לי את ההבנות שיש לי היום. סתם דחפו אותי לשם - ילדה שאין לה מושג מהחיים שלה.
  • אללה בחטי

איפה את עובדת בשכם?

תשמרי על עצמך תהיי חזק עם הנסיון מתחשלים
  • אני כל כך מבינה אותך!!!
    גם אני למדתי אץ הדברים האלו!!!
    אגב, אני זמינה אם את רוצה לדבר ולהתייעץ....
    או להעביר חומרים...
    שתהיה לך שנה טובה!!! ובהצלחה!!!

מי אמר שקל להיות מורה??

• הנה חתיכת אתגר, זה מה שייתן לך את הדרייב להצליח בעבודתך

הילד הערס, תארי לך שהוא גדל בבית עם הורים ערסים, את ההתנהגות האגרסיבית הוא מביא מהבית כי זה מה שלימדו אותו.. הוא לא אשם.. ואת יכולה ללמד אותו אחרת.
    הילד שמרים כסא - תארי לך את כמות התסכול שהוא צבר כדי להגיע למצב כזה (מניסיון, הרי הילד שלי היה כזה..
  • ילד קרה לך שמנה?
  • נטלי

• נטלי

• נחמד שאתן בשוק מזה שהם אומרים סתמי למורה או קוראים לה שמנה..
    כי בד"כ הקללות שלהם הרבה יותר נוראיות. פשוט כשהם מקללים את האם- אמא שלי זה פחות מרגש אותי, אני כבר יודעת לסנן את זה..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • וואווו
    פייס: ortal_hori

• וואו עמית כל הכבוד לך!!!
    בטח עכשיו הצרות בהית נראות פחות קשות
    אחיין של בעלי גם בכיתה ד בבית ספר מיוחד לילדים עם בעיות התנהגות והוא ממש פורח שם
    יש להם שם שיטה מעולה. פעם הוא היה כל הזמן עם אגרופים מוכן לתת לילדים שלי מכות אפילו מתוך משחק והיה לו פיוז קצר...עכשיו הילדים שלי מתגרים בו והוא לא נוגע בהם ( הכי הרבה זה לקלל) אבל זה גם בשילוב עם תרופות. הבית ספר הזה נמצא באשדוד אם את מכירה...ואם לא אולי כדאי להתייעץ איתם ולראות את השיטה שלהם.
    גמר חתימה טובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה