האם תינוקות הם רכוש ציבורי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

16 תגובות
עמוד 1
  • אירה...
  • בעיקרון התגובות שלהן מזעזעות בייחוד אם הן אומרות את זה לאמא של הילד ליד הילד!!
  • לא נעים בכלל....
    במקרים כאלה אני פשוט באה פיסית ולוקחת את הילד.השקיות או ואאט אבאר יכולות לחכות....

מזכיר לי שהבכורה שלי הייתה קטנה בירקן היה עובד שתמיד היה נוגע בה ותמיד הערתי לו בעדינות,עד שפעם אחת אמרתי לו בצורה מאוד תקיפה שיפסיק.
    הוא נעלב אבל לא עניין אותי...היה ניכר שזה לא נעים לה!
  • גועל נפש

• שלום!!!
    מה שלומך?
    איזה חצופות!
    ועוד לקלל? מה הקשר?
    שונאת שאנשים שלא מכירים נוגעים...
    ממש מבינה למה ניפגעת.
    עצוב שזו היתה תגובתן... אבל את כבר צריכה לדעת - יש כאלה שהכל מותר להן
  • עניין של מנטליות, גם אותי זה דוחה, אבל הייתי עושה כמו שושה, בלי הרבה מילים- מחייכת, עוזבת את הקניות בצד ופשוט באה ולוקחת את הילד.
    כבר כתבתי בעבר על אינטראקציה דומה שהיתה עם הבן שלי, הוא אמנם בן 3.5 ולא תינוק שזה הבדל גדול, אבל שוב- בגלל שיש לו שיער מקלות בלונדיני על גבול הלבן כל אחד חושב שזה בסדר לחבק ולנשק אותו, לשחק לו בשיער. גם אנשים שרואים אותו לראשונה, וזה דוחה אותו ואותי. במיוחד אני רגישה כשבאים ומלטפים לו את הפנים אנשים שאני מריחה את הסיגריות שעישנו כרגע מקילומטרים.
    אין מה לעשות- זו מנטליות שקיימת פה, ואת לא צריכה להסכים איתה, מצד שני אין טעם לריב איתה. אפשר גם לומר "אני מבקשת לא לגעת" עם חיוך. דווקא חשוב שהילד שלך יראה בעיניי שזה לגיטימי שאמא אומרת לא לגעת בו, ככה הוא ילמד לעשות את זה לבד.
    בעניין הקללות שלהם- פשוט עלובות, מה לעשות...
  • עוד משהו באותו עניין,
    באסיפת הורים של הבן שלי זה הרג אותי- איזה 4 אמהות אמרו אחת אחרי השנייה כמה שחשוב להן שיחבקו את הבן שלהם, ושזה מטעין אותם וכו' כו'..
    עד שהגיעו אלי ואמרתי- כשהבן שלי יהיה מוכן הוא ישמח לבוא ולקבל חיבוק, אשמח אם לא יגשו לחבק אותו לפני שהוא מוכן...
    רק כדי להבהיר לצוות שזה לא מובן מאליו שכל ילד שמגיע לגן ולא מכיר את הצוות מת שיחבקו אותו. בעיניי זה פשוט לא טבעי. כמו שאמרתי- עניין של מנטליות

אגב אתמול הוא ניגש לבד לגננת וביקש לחבק אותה.
  • אחרי כמה פעמים בסופר וכאלה שמיששו את הבת שלי בחיבה יתירה דיגדגו או צבטו בלחי ובפולקעס(!!?) אמרתי לה שאני מרשה לצעוק חזק על מי שיגע בה שזה לא נעים לה ושיפסיק!
    היא כזו ביישנית שאני לא בטוחה שהיא תעשה את זה אבל היה לי חשוב שתדע שזה מקובל ובסדר והיא לא צריכה להרשות לאף אחד לגעת בה אם היא לא רוצה!
    גם בין הילדים בגן אני מלמדת אותם לומר אחד לשני-תעזוב אותי/לא נעים לי/אל תגע בי!
    מפתיע אותי כמה חזקה הנטיה להשאר חלש מול מישהו אחר....יש לי ילדה בת 2.5 כאן שהבן שלי היום בן1.5 גל הזמן תפס ומשך לה בשמלה.תביני שהיא הרבה יותר חזקה ממנו ובמקום לזוז או להפסיק אותו היא פשוט בכתה....כל פעם חזרתי על זה שפשוט תזוז ותגיד לו די.בסוף זה עבד

• פייס: ortal_hori

• תראי, לעיתים כשדברים נעשים מכוונה טובה ומתקבלת תגובה לא צפויה, אז לפעמים גם יש תוצאות כאלה. ולא שאני מצדיקה או מצדדת

כלומר, אני די בטוחה שהדודות האלה לא חשבו שנוהגות לא כשורה, אלא להפך אולי כזו המנטליות שלהן, וכשאת הערת בצעקה (כפי שכתבת) שאת מבקשת לא לגעת אז זה העליב אותן.,

כמובן שאני לא מצדיקה אותן, ואני חושבת שזה מכוער שקיללו וכו, בפרט ליד הילד...
    אני אולי, כדי למזער נזקים, הייתי פשוט מרימה את הילד או מחייכת ומזיזה את העגלה לכיוון אחר.

כך כל אחד מהצדדים לא היה מגיע לסיטואציה הלא נעימה הזו..

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• לדעתי הגזמת לגמרי. אני חשבתי מהכותרת שהן ירימו אותו ויעבירו בינהן ללא רשות
    אבל ללטף?

טוב ..לי אישית לא מפריע בכלל להפך
    אני מבינה שלך כן..אבל אני לא הייתי מעירה ובטוח לא ככה

כמובן שההערות שספגת מהן זה גועל נפש.חסרות טאקט ועוד ליד ילד.בושה
  • אני חושבת בדיוק כמו ADI_D
    נטלי
  • באמת מאוד מרגיז!!!!!!!!!!!!!

מזכיר לי שניצן היה תינוק יפיפה..
  • אולי תשימי תמונה שנראה את הבונבון בעצמנו?? אם אי אפשר ללטף, לפחות להסתכל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה