שלום בנות! זקוקה לעזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבנות כאן.האם מישהיא מכירה תופעה, שרק אחרי מטרנה חלבית תינוק מקיא? אם כן, מה עושים במקרה כזה? תודה. אימא מודאגת
9 תגובות
עמוד 1
  • ניסת סימילאק או תחליף מזון אחר שהוא חלבי?
    יכול להיות שהוא רגיש ללקטו או אלרגי לחלב

הייתי פונה לרופא ילדים ומתייעצת איתו

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"

• נותנים פרווה(צמחי)
  • יש תחליפים צמחיים, זה לא כזה נדיר.
    גם לסימליאק יש תחליף צמחי. קוראים לו איזומיל אם אני לא טועה
  • אבל שימי לב, לכי לרופא לפני שאת נותנת צמחי, לא להחליף בלי להתייעץ איתו.
  • מה שבייבי בום אמרה.
    להתייעץ עם רופא. זה חשוב מאוד ע"מ לדעת מה הבעיה....

• אני מסכימה עם כל הבנות שענו לך.
    זאת תופעה בכלל לא נדירה, לפעמים תינוק רגיש למותג מסויים של תחליב חלב, לפעמים רגיש לחלב פרה שהוא בסיס לכל תחליפי חלב.
    יש אלטרנטיבות, אבל לפני שאת עוברת לתחליב צמחי, אני גם חושבת שחובה להתייעץ עם רופא
    נטלי
  • גם התינוקות שלי היתה מקיאה אחרי המטרנה. את האמת ניסיתי פעמיים וכשהייתי בטוחה שזה מהמטרנה , פשוט בלי לחשוב פעמיים עברתי לסמילאק. עכשיו אחרי שנה היא עדין עם סמילאק
  • גם איתן הקיא פעמיים את המטרנה....
    יותר לא ניסיתי,
    סימילאק הולך אצלנו מצויין
  • היי, מצטרפת למה שכל הבנות כבר אמרו לך רק אוסיף דבר אחד, יש פורמולות חלביות (לא צמחוניות) אבל ללא לקטוז -יש אצל סימילק הן עולות קצת יותר יקר כמובן אבל נותנות מענה טוב לרגישים ללקטוז, אצלי הוא הקיא אבל היה משלשל נורה אחרי פורמולה חלבית או חלב עד שעליתי לבד על הבעיה במקרה שאחותי מסרה לי פורמולה ללא לקטוז שנשארה לה. אגב היום בגיל 4 אין לו יותר רגישות.
    עוד משהו חשוב מאוד -תבדקי שהמטרה לא מקולקלת גם אם יש לה תוקף -תריחי אותה שאין לה ריח לא נעים, קורה לפעמים שהפורמולה מקולקלת בגלל תנאי אחסון לא טובים. ההמלצה אגב תקפה לכל פורמולה להריח אותה לפני הכנה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה