חיסונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי חיסנה את הילדים נגד שפעת שנה שעברה?
    אני אף פעם לא חיסנתי, רוצה לחסן השנה, כי שנה שעברה חלו המון

6 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מכניסה לגוף של הילדים שלי שום דבר שעלול לסכן אותם....החיסונים האלו שנויים במחלוקת ואם אין צורך ממשי כדאי להמנע.
    יש חיסונים הומאופטים לשפעת בבתי מרקחת,זה נקרא אוסילו וטוב גם למבוגרים וגם לילדים.זה ניתן במינונים שונים גם כמניעה וגם כטיפול.
    מציעה לך לפחות לבדוק לפני שאת ממהרת לחסן חיסון רגיל....
  • שושה מה זה החיסון הזה? זה בטיפות ? ניסית את זה? עזר?
  • זה מגיע בכדורים קטנטנים מתוקים.כמו סוכריות.
    את רק צריכה להתייעץ עם הרוקח לגבי מינון.
    יש אתר של בית מרקחת הום-גליל,את יכולה גם להתקשר ולהתייעץ איתם בטלפון.אני עושה את זה הרבה
  • תודה

• אני אף פעם לא מחסנת נגד שפעת, אני מעדיפה לחזק את המערכת החיסונית בתקופת הסתיו לקראת החורף.
    עובד מעולה, יותר טןב מכל חיסון
    נטלי
  • דווקא כדורים הומאופטים אזרו לנו ]חות לפני שנתיים למרות שקניתי במיולד לילדים בחו"ל . כן עשיתי חיסון שפעת לכולם בשנה שעברה . לנו בפעם אחד לבני ב2 מנות .

http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה