רעיונות מהנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע הבא בעלי בחופש!!! ראשון, שני שלישי שנינו משוחררים, יחד עם הילדים!!!!
    אשמח לרעיונות מה אפשר לעשות, חשבתי שיום אחד נעשה טיול אופניים ונקשט את הסוכה. יום נוסף אני מאוד רוצה ללכת לשופינג נחמד, שנים שלא הייתי בקניון (לאיפה הכי כדאי ללכת?אפשר גם בגוש דן....יש משהו חדש נחמד?)
    ויום נוסף אחרון אין לי ממש רעיון....
13 תגובות
עמוד 1
  • אם יש לכם סוכה משמע יש לכם חצר/מרפסת.אני הייתי מתכווננת על יום אחד דווקא בבית בכייף,לעשות על האש,להיות ביחד בלי התעסקויות של נקיונות כביסה וכו'.
    אנחנו עושים את זה כל חול מועד לפחות פעם פעמיים,מזמינים גם משפחה או חברים בספונטניות(לא כאלה שמצפים לאירוח גרנדיוזי אלא כאלה ששואלים מה להביא ועוזרים לפנות או לחתוך סלט)
    תהנו!
    (אני לצערי עובדת בחול המועד כל יום עד שתיים-במידה ולא אלד עד אז....)
    אגב לגבי שופינג-אני אישית שונאת קניונים ונראה לי שהכל יהיה מפוצץ...אבל יום כייף דווקא בת"א נשמע לי מעניין מקניון-שוק בצלאל,שוק הכרמל,נחלת בנימין....
  • אפשא ללכת לאיזה מוזיאון נחמד (מוזיאוני המדע הם כיפיים במיוחד) יש במוזיאון ישראל תערוכות לילדים (אם כי לא הייתי עולה לירושלים בחוה"מ), ובכלל יש המון פעילויות לחוה"מ - מיני פסטיבלים ואירוחים - כדאי לגגל ולעקוב אחר הפרסומים.

• מוזיאונים, פיקניק משפחתי ביער
    נטלי
  • התכוונתי לשלושה ימים בתחילת השבוע- לפני חול המועד!
    כיףףףףףף!
    להיות בבית לא אופציה, אני עובדת מכאן, וחייבת לצאת!!!!!!!!! באמת יש לנו גינה ענקית וכיפית, אבל ננצל אותה בסוכות עצמו....
    מוזיאון ישראל כבר הייתי איתם בחופש הגדול....באמת מהנה, אבל כבר היינו.
    בתחילת השבוע הקניונים נראה לי יהיו ריקים, זה הרי לא ימי חופש כלליים.
  • טוב לגבי קניות בשבילך אני לא הייתי מתלבטת... יום שופינג בנוה צדק רחוב שבזי יש שם כמה מעצבות מוכשרות אחת אחרי השניה.. ארוחת בוקר עם חברה בסוזאנה
    אם כבר שופינג שיהיה בסטייל..
    לגבי בילויים עם הילדים במרכז יש המון תלוי מה הכיוון. לבקר בנמל יפו ולצאת איתם לשיט קטן לחצי שעה לראות את העיר העתיקה מהים, לנסוע לנמל תל אביב ומשם לחכת על הטיילת או עם אופניים עד חוף תל ברוך לרחוץ בים ולחזור. לא לוותר על גלידת אייסברג או מקס ברנר המסעדה עם הילדים בנמל..
    לנסוע לפארק הליאומי ברמת גן להאכיל ברווזים עם הילדים או לספארי. לשוט בסירות פדאלים בפארק הירקון.. יו ניים איט
  • אשטנגה,
    יש עוד חנויות באזור רחוב שבזי שכדאי לבקר בהן? לא הייתי שם מעולם...
    גם שופינג לבית מתקבל בברכה, יש שם חנויות כאלה?

• אה, אשטנגה, ועוד שאלה, סגנון הלבוש שלי הוא זארה ומנגו בעיקר.
    בכל זאת כדאי להרחיק אל רחוב שבזי? אמצא שם דברים לדעתך?
  • יום איקאה
  • בתי הספר והגני עירייה יוצאים לחופש מיום חמישי בסוף יום הלימודים למשך שבועיים כך שהכל יהיה עמוס

• את קוראת מחשבות!!!! בדיוק חשבתי שאסמס לבעלי אם יש מצב שהוא נגרר איתי לאיקאה!!!
  • נכון, אבל נראה לי שאנשים ישאירו את הבילויים והיציאות לחול המועד, בכל זאת לא כולם לוקחים חופש מהעבודה, ורובם מחפשים סידורים אחרים לילדים כמו סבא וסבתא....כך נדמה לי, אבל אולי אני טועה ובאמת יהיה עמוס...
  • טוב, אני לא בענייני זארה כי אני מפונקת בבדים, אני לא קונה לא 100% כותנה ובזארה יש מלא סינטטי. זה לא בשבילי... אני לא עובדת במשרד ממוזג.
    מנגו אני כן אוהבת. אין לי משם הרבה בגדים, אבל זה יותר הכיוון שלי.
    בשבזי יש את שרית בר זהר, ויש שם את מיזו ועוד הרבה אחרות- אלו חנויות ברמה אחרת לגמרי מבחינת עיצוב ותפירה. אני אוהבת ללבוש אלגנט אבל שיק. שיש טויסט בגיזרה. לא תראי אותי עם בגדים צמודים או חשופים, אני מאד שמרנית בעניין הזה של צניעות, לא משיקולי דת אבל משיקולים אחרים. מצד שני אני לא מסוגלת להוציא על גזרה שראיתי כבר אלפי בגדים כמוהה כסף... עיצוב ייחודי זה דבר שחשוב לי.
    לא מדובר בבגדים יקרים יותר ממה שתמצאי בקניונים למרות מה שחושבים, ובטוח יש מבצעים לחגים. זה רק השקעה להגיע לשם ולכן אנשים לא נוסעים או לא מכירים..

זה לא מקום לקניות בית בכלל אבל. רק בשבילך. אופנה נטו.
  • אחלה, נשמע טוב, תודה רבה. אספר לך מה יצא מזה בסוף...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה