נופש עם תינוקת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות!

אנחנו נוסעים לים המלח בסוכות.
    מעיין בת 3.5 חודשים
    יש לדעתכן צורך לקחת מצעים? טרמפולינה?
    והאם אני יכולה להכניס אותה לבריכה? בקטנה כזה- שלא תעשה שם צלילות...
    יום מקסים והמשך חגים שמחים!

*
7 תגובות
עמוד 1
  • הייתי לוקחת רק דברים שהיא רגילה אליהם שמיכה(תמיד טוב שיש בפרט עם המזגנים בכל מקום...)חיתול בד,לא נראה לי שי שצורך בסדין.
    חוץ מזה מה שהיא זקוקה לו כמובן בקבוקים מעט משחקים,עגלה נראה לי פותרת את הצורך בטרמפולינה.
    לא הייתי מכניסה לבריכה בגיל כזה,(אבל אני נגעלת מבריכות שחיה אז.....)
    תהנו!
  • יש לכם מגבלת מקום ברכב?
    אם לא אז הייתי לוקחת טרמפולינה. זה יהיה נוח שיהיה איפה להושיב אותה. לגבי המצעים, אני אישית בגילאים האלה מעדיפה לא להשתמש בציבורי, אלא להביא למלון מהבית, אבל אני די חולת ניקיון....כנ"ל לגבי מגבת. אני יותר רגועה כשאני יודעת בדיוק מי ניקה ואיך זה עבר כביסה....
  • כן, גם לי נראה שאני אקח סדין ושמיכה משלה...היא גם כל הזמן מתהפכת והרבה פעמים מוצצת את הסדין שלה
    *
  • יש לכם מגבלת מקום ברכב?
    אם לא אז הייתי לוקחת טרמפולינה. זה יהיה נוח שיהיה איפה להושיב אותה. לגבי המצעים, אני אישית בגילאים האלה מעדיפה לא להשתמש בציבורי, אלא להביא למלון מהבית, אבל אני די חולת ניקיון....כנ"ל לגבי מגבת. אני יותר רגועה כשאני יודעת בדיוק מי ניקה ואיך זה עבר כביסה....
  • נראה לי מוקדם להכניס תינוקת בת3.5 חוד' לבריכה
  • אני לא היתי מכניסה לבריכה
    פייס: ortal_hori

• המלצות:
    1. תחשבי איך תקלחי אותה, בעיה שאני נתקלתי בה בגיל חצי שנה , במלון הייתה מקלחת וכיור והיה קשה נורה לקלח. אולי כידי לקחת בריכה קטנה מתנפחת והיא תשמש לה מקלחת.
    2. אני נוהגת לקחת אתי המון שקיות נעלון (של הסופר) בשביל חיתולים לאחר החלפה, במיוחד בגיל הזה שמחליפים המון ולא רוצים שהחדר יסריח.
    3. תיהני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה