שאלה דחופה וחשובה לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עמית שלי , בן תשעה חודשים , פתאום החליט שלא מוכן לקבל בקבוק . גם מים הוא לא מי יודע מה שותה
    זה מגיע למצב שאחרי כמה שעות הטיטול שלו ממש טיפטיפה רטוב. לפעמים אני בספק אם יש בו פיפי בכלל .
    מה עושיייים???
    אני רצה לקחת אותו מהגן , תודה למי שתגיב, אראה את התגובות אחרי זה ...
24 תגובות
עמוד 1
  • ניסית מיץ פטל?
  • קרטיב, שלוקים, חלב בטעמים, שוקו....

• איך קרטיב או שלוק? אין מצב שיתמודד עם זה !
    וחבל לי לדחוף לילד פטל מגיל כזה קטן.. לדפוק לו את שתי השיניים היחידות שלו
  • מה עם כוס סגורה?
    אולי לא נעימה לו הפטמה בפה....

• זה שיקול של נזק מול תועלת. אני מעדיפה לתת פטל ושישתו הרבה.
  • אני אנסה טיפת פטל ... אולי באמת זה יעזור
  • הבן שלי בגיל שמונה חודשים גמל את עצמו מהנקה,ולא היה מוכן לשתות בכלל.
    מטרנה בקושי בקושי...
    הייתי קונה לו מיץ תפוחים אורגני,זה סמיך אז מהלתי במים כל הזמן(וגם הייתי מכינה לו חלב שקדים אבל זה עוד עניין)
    בכל מקרה לאט לאט מהלנו יותר,בשלב מסויים כשהוא כבר לקח מטרנה ואכל טוב מוצקים עברנו לויטמינצ'יק וגם את זה הורדנו בהדרגה.
    היום בן שנה וחצי ושותה רק מים בבקבוק!
    זה אפשרי.כרגע תני לו מה שעובד אבל תהיי מספיק בטוחה ונחושה למזער את הנזק בהמשך
  • וואו איזה פרויקט שושה !!
  • חחח...בהחלט זה היה פרויקט.
    דמייני תינוק בן שמונה חודשים ששותה בקושי 60 מטרנה,בקושי טועם מוצקים...הוא היה חלשוש אחרי מחלה(בכלל היה לו חורף קשה,כל הזמן היה חולה)הוא פשוט היה חיוור ועייף וחלש....כל מה שהצלחתי לתת לו שהיה מזין קצת הייתי עושה שמיניות באויר עד שהוא התחזק.
    בכלל הוא גם היה רגיל להרדם בהנקה,ככה שגם לא ישן טוב.אלו היו כמה שבועות קשים מנשואובדיוק אז גיליתי שאני בהריון נוסף,זה היה מאוד קשה
    אני כותבת את זה וקצת לא מאמינה שאני אוטוטו יולדת ושעברנו את התקופה המזעזעת הזו
  • וואווווווווווווווו איזו תקופה!!
    אני לא בפורום מאז שנהיו לי חיים
  • אמן ואמן!
    לא שיתפתי בזמנו,יש לי תקופות עם הפורום שאני קוראת ולא נראית ותקופות שאני פעילה....אבל תכל'ס מההריון הראשון אני כאן
    אני עכשיו בשבוע 37,לידה רביעית בעז"ה,מחכה
  • שהבן שלי היה בן שנה הייתה לו פטרייה על הלשון

• מה עם קש? שלי מאד התלהבו לשתות מקשיות
  • כשהיה צריך דחפתי מים במזרק.

הקטנושה שלי לוקחת שלוקים לבד כבר חודשיים. זה אפשרי ללמד אותם.

יש לה בקבוק עם ידיות למים והיא לוקחת לבד.

אם לא טעים מים סחטי לו מיץ ענבים, רימונים,האגסים, תפוזים. שימי טיפה סוכר ענבים העיקר שישתה. חייבים לשתות, במיוחד בגיל קטן
    פייס: ortal_hori

• הוא כנראה מוציא שן
    הפיטמה מכאיבה להם בחניכיים

• הקטן שלי עד היום לא שותה מים והוא כבר בן 3.5
  • אולי יש לו פצע בפה או שיינים
  • לתת מיצים למיניהם לאורך זמן (לא מדובר כמובן על ילד חולה וכד') זה נזק עצום ומצטבר לשיניים והחלק הכי גרוע - לא רק לשיני החלב אלא גם לשיניים הקבועות....

כל דבר כאשר הוא קיצוני ויחיד הוא בעייתי, כך גם לתת רק (עם דגש על ה"רק") שתייה ממותקת....

רצוי עם כל כוס/בקבוק לשים גם כמה שקלים בצד כי החשבונות לכל החיים לרופאי השיניים (בעיקר כאשר ידוע מראש שהגנטיקה של השיניים מחורבנת) יהיו עצומים.
    רצוי לקחת בחשבון את הסבל הזה לפעמים יומיים שילד לא שותה מים (אבל אוכל פירות או מכניס נוזלים בדרך אחרת ובטח ובטח לא בימים חמים) עדיפים על חיי סבל משיניים...

• תפוחים טבעי
  • אגב,גם מיצים טבעיים ואפילו אורגניים גורמים את הנזק,לכן הדגשתי שזה אצלינו היה לתקופה ולקחתי כפרוקט ממש גם להעביר אותו לשתות רק מים.
    היום פעם ב.....שנמצאים באיזה ארוע או בשבת והוא רואה שתיה מתוקה ורוצה אני נותנת לו קצ בכוס או "צובעת" לו את המים בבקבוק עם המיץ.
    מכירה אישית מקרוב ילד שמאוד סבל וסובל מעששת וחורים בגלל שתיית מיץ תפוחים (טבעי) בבקבוק לאורך כל הינקות בערך....
  • אצלנו רק מים מיץ לא נכנס הביתה בימי חול. רק בקידוש של יום שישי.
  • וקולה ומוגזים למינהם בכלל לא מיותר בעיניי
  • גלי - במיץ תפוחים יש חומצה הרסנית לשיניים, גם אם הוא מהול במים....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה