מכירות את זה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זוכרות את השלב הזה בחודש תשיעי של החוסר וודאות?
    מתי מתי מתי?שניה לא הספקת לענות לטלפון ישר מסמסים האם את בחדר לידה??
    אתמול כל הערב צירים כל עשר דק'....עכשיו כלום.

אאאההההההה........הסוף כבד
10 תגובות
עמוד 1
  • אם אתמול היו כל עשר דקות צירים זה אומר יום כיפור את לא צמה
  • איזה שבוע את?
    אני גם חוששת ללדת ביום כיפור.. לא מתאים לי עם כל המתמחות במחלקת יולדות
    דווקא יצא לך יופי לפני החופש של סוכות- זמן התאפסות.
    תגידי- בסוף מצאת מחליפה למשפחתון?
  • שחר המלל,הלוואי...מנסיון העבר אצלי זה יכול להיות היום מחר וגם עוד שבועיים...
    והדס,אני ממש בלחץ מיום כיפור...מנסה לארגן מישהי שתהיה איתי בבית.התפילות ארוכות ובית הכנסת שלנו רחוק ככה שלא יהיה לי איך להקפיץ את בעלי במידה ויתחילו צירים.

אני מחכה עכשיו ממש למישהי שצריכה להגיע.מקווה לסגור איתה היא נשמעה לי בטלפון מתאימה וקיבלתי עליה המלצות
  • כמובן שהתכוונתי המלך,ולאייקון הזה ולא לעוגה....
    שונאת לגלוש מהנייד,אבל לא מגיעה למחשב.
    עכשיו אני תוך כדי הרדמה של הילדים.
    הדס אני שבוע בתחילת שבוע 37.
    אתמול סוף סוף מצאתי את בגדי הניו בורן(לא מצאתי את של הבנות...הכל ירוק וכחול,אם זו בת אני מקווה שאמצא ושלא מסרתי הכל...אין אפילו פריט אחד וורוד!)
    הוצאתי את כל הריפודים המכובסים של העגלה.מתכוננת
  • אני זוכרת את השלב הזה
  • נטלי ככה בדיוק היה לי עם מס' 2!
    הייתי בשמירה משבוע 22, שיגעתי את כל העולם לעזור לי ובסוף הוא נולד יום לפני התל"מ החצוף.. 3.750- בלי בושה..
    שושה אני נכנסת לשבוע 36 בעוד יומיים, שוב בשמירה משבוע 24, שוב קיבלתי צלסטון- והנה- הגעתי לשמחתי לתשיעי.
    התחלתי ללכת השבוע, וזה ממש קשה! הגוף מפורק, פתאום התחילו לי כאבי גב כי כבר לא סחבתי את עצמי כל כך הרבה זמן..
    מיד שלפתי את נעלי הספורט שלי, וקצת יותר טוב. אני חייבת קצת לתחזק לפני הלידה כדי שיהיה לי כוח ללדת. הם די גדולים הילדודס שלי ואני מעדיפה ללדת טבעי בלי אפידורל. נראה מה יהיה הפעם..
    בטח נורא מסקרן לא לדעת מה את הולכת לקבל.. אצלי אין הפתעות- בן, אחרי בן, אחרי בן.. ולמען האמת- אני רואה את זה לבד באולטראסאונד, גם אם הייתי רוצה שהרופא יפתיע אותי היה קצת קשה לא לראות (טפו טפו טפו)
  • נטלי ארבע קילו!כל הכבוד

בהריונות הקודמים הייתי בשמירה משבוע-28 אח"כ32 אח"כ 34...צחקנו שזה הולך ומתקדם ובבא לא אהיה בשמירה בכלל,והנה הפעם באמת לא הייתי בשמירה.
    הדס,אני זוכרת את זה...אחרי שמירה של חודשיים הגוף לא זוכר איך לזוז....
    איזה יופי שהגעת לתשיעי
    אצלי אגב הם נולדים קטנים,הבן שלי נולד הכי גדול-3.100...
    הבנות היו 2800 ו 2400.....
  • אני ככה סחבתי עם השלישית שבועייםםם
    פייס: ortal_hori

• אחרי כמעט 6 שנים בין ההריון השני לשלישי
    השבועות האחרונות הכי זכורות לי
    גרדת ,חוסר סבלנות ,חוסר שינה,
    אגב את דביר ילדתי ב39
    3 ימים אחרי יום כיפור אני יכולה להעיד שהצום אכן
    עזר צמתי חלקית

]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה