ידעתן שיש גשר בין יומ"כ לסוכות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התבאסתי.... שיהיו בריאים, הם מקסימים, אבל קשה לצאת מהבית כששניהם פה. לאור יש לי אופצית קיטנה, ואני מרגישה קצת חרא להשתמש בה. כאילו - הבאתי ילדים ואני מחפשת באיזה מסגרת לדחוף אותם? לא קורצתי מחומרים של גננת
9 תגובות
עמוד 1
  • כן, זה במסגרת הסיכום של קיצור החופש הגדול בתמורה לימים במהלך השנה

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• כן....
    ידענו.
    עוד 14 או 15 יום מחוץ למיסגרות.....
    השינויים האלה מטריפים את הילדים, ילדים צריכים מסגרת, ילדים שרגילים לחברה ולשיגרה זקוקים לה, קשה להם בחופשים...
    אל תחפשי איך לשים עלייך עוד נקיפות מצפון - אם יש לך את האפשרות לשים אותם בקייטנה כלשהי לכמה ימים זה יקל עלייך ועליהם מאוד....
    גם ככה פרט ליום כיפור כל חג הוא של ארבעה ימים ברצף
  • כן, דווקא טוב לי החופש הפעם, לבנות קשה להתרגל למסגרות ומרגיש לי רע שיש יומיים פה יומיים שם ואני צריכה לשכנע ולהשאיר די בכוח במסגרות, כך חוסכים להם כמה ימים קשים וזהו, הרי בסה"כ אם לא הגשר מה היו שלושה ימים? ושוב חופש.

ואין לך מה להרגיש רע על האופציה של קיטנה, זה לא קל להעסיק ילדים בבית, במיוחד שזה יומיים פה יומיים שם וזה משגע גם את הילדים וגם את ההורים, ילדים צריכים מסגרת ואם יש אופציה טובה לכם, למה לא?

• כן.
    מעצבן.
  • ידעתי מזה, וזה משגע גם את הילדים וגם את ההורים,
    להורים שלא עובדים דרך משרד החינוך אין גשר,
    אז צריך לחפש לאיפה לדחוף את הילדים.
    נטלי
  • ידענו גם ידענו. שנה שעברה גם היה ככה
  • בסוף הוחלט: יום אחד סבתא, יום אחד דודה, יום אחד בבית ולא צריך קיטנה.
    היום הוא לא רצה לעלות על ההסעה. החגים האלו מקשים על ההסתגלות.
  • כןןן
    פייס: ortal_hori

• לגמרי מקשה על הסתגלות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה