מכשיר אדים קרים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב , הבן שלי כבר יומיים האף שלו סתום עד כדי כך שזה מפריע לו לנשימה הוא מחרחר ובשינה הוא מתעורר כל שעה וחצי ומתקשה לישון שמתי לו שמיכה מתחת לסדין שיהיה כמו כרית וזה האמת עזר שמתי לו מי מלח אבל נראה שזה לא עוזר... האם מכשיר אדים קרים מומלץ ... ? מישהי יודעת האם יש הנחה דרך כללית מושלם? ואילו עוד שיטות אפשר להשתמש ע״מ להיפטר מהנזלת? כי הוא נראה לי ממש סובל
4 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה לטפטף לו כמה טיפות של קרבול על מגן, או לטפטף על מפית ולשים לידו.
    קרבול זאת תערובת שמנים ארומטית לתינוקות ומבוגרים שפותחת את דרכי הנשימה. זה דבר מעולה, אני תמיד השתמשתי בו כשבנותי היו קטנטקנות
  • עוד משהו, שעובד מעולה, תעשי לו אינהלציות על מי מלח,
    יש מכשיר מיוחד לאינהלציה (חשוב שיהיה בכל בית, במיוחד בית עם ילדים),
    את שמה 2 סיסי מי מלח (יש מי מלח בקפסולות), ותשימי לו מסכה על האף והפה. מנקה את כל מערכת הנשימה, ממליצה לך לעשות כמה אינהלציות במהלך היום
    נטלי
  • הקרבול מתאים לגיל 4 חודשים?
  • כן בהחלט
    הוא מתאים לתינוקות מגיל 3 חודשים ומעלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה