סיפור הלידה של אדם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום!
    מי שראתה בפייס- ילדתי!
    והנה הסיפור (:
    ביום שני, השני לספטמבר, הבנות נרדמו יחסית מאוחר (בגלל התרגשות לקראת היום הראשון ללימודים). מאחת בלילה התחלתי להרגיש צירים קלים. ביום רביעי היה לי תור להוצאת התפר בצוואר הרחם, בעיקרון זה לא רצוי להיכנס ללידה עם התפר ולכן מייד התקשרתי למרפאה להתייעץ עם רופא תורן- שאמר לי "כל עוד זה לא סדיר או כואב אין לחץ של זמן".
    הצלחתי לישון 3 שעות בלילה, בבוקר שמנו את הבנות בבית ספר ואחרי התייעצות עם הרופאה שלי היא שלחה אותי לבית חולים כי גם ככה רק שם יוציאו לי את התפר.
    בבית חולים הבנו שיש מחיקה של 75% ופתיחה של 1. הצירים היו קלים וכמעט לא נראו במוניטור אז אמרו לי "נוציא את התפר, תישארי פה במעקב שעתיים ואז תחזרי הביתה וכשתרגישי צירים טובים תחזרי ללדת"
    בינתיים הבנות הלכו לחברים, תיארנו לעצמנו שארוחת ערב נאכל בבית...
    בשעה 3 בצהריים יצאתי מניתוח (עם אפידורל) שבו הוציאו את התפר ואז הסתבר שהבשר קצת גדל על התפר...טוב...נשארים בחדר למעקב ולחכות שההרדמה פגה.
    בינתיים אני מדממת, הרבה. יש רק אחות שנמצאת כל הזמן בחדר ועוקבת. אחרי כשלוש שעות לוקחים אותי לשירותים לראות אם אני בסדר. לא ממש. אחרי שעה שוב- הפעם אני רואה כמות של דם יוצאת ממני...ומתעלפת (משהו בכמות של 500 מיליליטר). בעלי כל הזמן שואל ומבקש הסברים והאחות כל הזמן אומרת שזה תקין- גם העובדה שמי שמסתכל יכול להתעלף...
    אחרי כחמש שעות מהניתוח הראשון האחות קוראת לרופא לבוא להסתכל- כנראה שיש איזה פצע שלא מחלים כי יש לידה פעילה, עכשיו הפתיחה כבר 3. מגיע הרופא שהוציא את התפר והוא אומר שצריך להיכנס שוב לחדר ניתוח לתקן את הפצע ואז אפשר כבר ללדת.
    אפידורל שני- אני יוצאת מהחדר ניתוח מבולבלת לגמרי, יש מלא רופאים מסביב בחדר, אחיות, בעלי ואני מטושטשת לגמרי.
    שוב מריצים אותי לחדר ניתוח, למה? אני לא מבינה. בעלי אומר שהוא מאחוריי אבל אני לא רואה אותו. בתוך החדר ניתוח אומרים לי שהוא לא יכול להכנס):
    אחרי שקיללתי, צרחתי, לא הבנתי מה קרה...הייתי שקטה ופתאום הבנתי שברגע זה פותחים לי את הבטן. לא שמעתי בכי, אף אחד לא אמר לי מה קורה, גם שבעלי כנראה כן היה לידי לא ממש ידעתי את זה.
    בדיעבד הסבירו לי שבמהלך הניתוח השני, במשך 36 דקות אף אחד לא ניטר את התינוק. וכשחזרנו לחדר הדופק שלו היה נמוך- בגלל שלא ידעו כמה זמן ומה קורה איתו פשוט עשו ניתוח חירום.
    ב12 השעות הראשונות אחרי הלידה החשש היה מאוד גדול, היו כל מיני התלבטויות לאיך לטפל בו- חשדו שהיה בעיה בחמצן וזה מאוד מפחיד):
    הוא היה במעקב בפגייה כמעט יומיים והבינו שכנראה היה לו רק ירידות בדופק ולא חוסר חמצן, הוא הראה שהוא חזק, אוכל יפה ואין שום סימנים לבעיה כלשהי.
    אני חייבת לציין שהחלמה מניתוח קיסרי זה הבדל עצום מלידה רגילה..חוסר העצמאות בעיקר מפריע לי, אני ממש לא רגילה. בנוסף גם איבדתי משהו כמו חמישית מכמות הדם שלי ואומנם לא קיבלתי עירוי אבל זה בהחלט משפיע על התפקוד.
    הרופא שהוציא לי את התפר התנצל, כולם שם די הרגישו רע כנראה. אני בעיקר מבינה, שוב, כמה שיש לנו מזל. לא יותר. זה לא אשמתו של אף אחד..אלא של הגוף הדפוק שלי. אני חושבת שאלוהים ניסה כל הזמן לסמן לי שילדים זה לא בשבילי..ואני מתעלמת. אפילו להכנס להריון אני לא יכולה לבד, אני עושה טיפולים ואז כמעט הורגת או הורגת באמת את הילדים..
    נכון שזה רק 3 שבועות לפני התאריך המשוער, אבל עדין אדם הוא נס.
    זהו. העיקר שהילד המטריף הזה כזה חמוד! ונוח! ויש לו אחיות מתוקות שמאוד התרגשו לראות אותו!
    אגב תגידו...זה נורמלי שהחמות לא מתקשרת לאמא להגיד מזל טוב?? היא כתבה לי הודעה פרטית בפייסבוק אז אמרתי תודה- אבל זה אומר סופית שאני יכולה למחוק אותה מחיי???
    תודה שקראתן!

33 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל - מזל טוב! שתגדלו אותו בנחת
  • מלא מלא מלא מלא מזל טוב
  • מזל טוב !!!!!! הכי חשוב שאחרי כל הסרט רע הזה סוף הוא טוב .

http://www.holdthatpic.com/
  • וואו נגה מזל טוב!
    איזה סיפור!
    אני מברכת אתכם בהמשך קל ובריא,שמח ומלא נחת!

את אמא מדהימה!הילדים שלך זכו בך ואת בהם

אולי חמותך מחכה לתת לך להתאושש מהניתוח וכו'?....בכל מקרה עיזבי.
    תתרכזי באדם ובבנות וראשית כל בעצמך!
    שנה טובה ומתוקה
  • דבר ראשון - מזל טוב!!!!!
    סיפור אכן לא קל - אבל איכשהו כל תינוק שנולד הוא נס (נס שנכנסים להריון, נס שההריון מגיע לתומו בלי בעיות מיוחדות, נס שהילד נולד בריא) ואיכשהו בד"כ הרוב זה ניסים...

אלוהים לא מנסה לסמן לך שום דבר! את אמא מדהימה! אני מקווה שזה רק ההורמונים והלחץ
  • מזל טוב

]
  • אלוהים... גרמת לי לבכות הבוקר...
    אין לי מילים...
    רק המון מזל טוב יקירה, איזה אומץ, כח ונחישות... את מודל עבורי...
    וברכות מעומק הנשמה לאדם הקטן, שהראה לכולם בדיוק איך ומתי הוא ראוי להגיע לאמא בה בחר.
    נשיקות!
  • קודם כל, מזל טוב!!!
    אכן סיפור קשה, אבל עם סוף טוב!
    אדם זה שם מקסים
    שנית, אל דברי שטויות! אלוהים לא מנסה לסמן לך שום דבר ואת לא הורגת את הילדים שלך!
    את אמא מדהימה ולילדים שלך יש המון מזל בזה שלמרות כל הקושי, התעקשת להביא אותם לעולם!

• וואו, איזו לידה!!!!
    מזל טוב, מרגש!!!!
    תנסי להתמך בכל עזרה שמציעים לך, את בטח מותשת, הגוף שלך עבר המון.
    בקשר לחמותך, נשמע לי שהיא לא שווה את מאמץ המחשבה עליה.

אדם זה שם יפה והכי חשוב- בינלאומי.
  • וואו, איזו לידה!!!!
    מזל טוב, מרגש!!!!
    תנסי להתמך בכל עזרה שמציעים לך, את בטח מותשת, הגוף שלך עבר המון.
    בקשר לחמותך, נשמע לי שהיא לא שווה את מאמץ המחשבה עליה.

אדם זה שם יפה והכי חשוב- בינלאומי.
  • מתוקה שלי!!!

המון המון מזל טוב ללידת אדם המקסים!! הוא ידע בדיוק איזה אמא הוא בחר!! אמא חזקה שלא מוותרת בחיים!

מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם ותמשיכו לגדל את הילדים באושר והמון המון אהבה

מקווה שההתאוששות מהניתוח תהיה מהירה ותוכלי להיות עצמאית

מתגעגעת המון המון המון

כולם פה שולחים לך נשיקות

(אמנם מקרה שונה, אבל מכירה את נושא הדימום שלא מפסיק וחזרה שוב לחדר ניתוח
  • מזל טוב
    שם מקסים
  • מזל טוב להולדת אדם

• וואוווווווו איזה סיפורררר
    פייס: ortal_hori

• מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבב!!

כל הכבוד לך! אלופת העולם!!!!
    אדם שם מקסים, איזה כייף בן אחרי 2 בנות!!
    היתה ברית? את בבית? איך הבנות מקבלות אותו????

ובקשר לחמות - לא, זה לא נורמלי .. אבל למי איכפת?????
  • המון מזל טוב !

• מזל טוב
    אדם זה שם מקסים

ואמא שלו אלופה כל הכבוד לך

• מזל טוב ענקי!!!!
    את פשוט גיבורה!!!!!!!
  • מה איך מי מו ??.
    פיספסתי
  • מדהימה שכמותך!!!

המון המון מזל טוב להולדת אדם הנסיך המדהים

הסימן היחידי שה' שולח לך הוא שאת בן אדם מיוחד במינו, יש אימרה שאומרת שה' לא נותן לאדם לשאת משאות שהוא לא יכול לשאת...
    עם כל הקושי במה שעברת בעבר וגם עכשיו, את אדם מדהים מיוחד במינו
    אל תפחיתי בערך עצמך!!!!!

אוהבת אותך המוני המונים

שתזכו לגדל את אמילי, נטלי ואדם בשמחה וברוגע, באהבה ובשלווה

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• מזל טוב!!!! איזה כיף לך שאת אחרי, ואמנם היה קשה אבל השורה האחרונה היא שיצאת בידיים מלאות בכל טוב, ועכשיו זו רק ההתחלה. והחלק הרע מאחורייך.
    בתור אחת שיודעת מה זה הריונות דפוקים- אני חייבת לומר שמחשבות האלו עוברות אצל כל אחת בראש- אבל מועילות הן לא, אז שימי אותן מאחורייך ותראי מההצלחת להשיג אף על פי כן! איזה אושר!
    מאד אוהבת את השם שבחרת, תהנו ממנו- אנחנו מצפים לתמונות..

אה.. ובעניין חמותך, יכול להיות שהיא לא רצתה להטריד אותך אחרי הניתוח, ובכל מקרה לא הייתי מ****ה לזה יותר מדי תשומת לב.. יש לך דברים חשובים וטובים יותר להתעסק איתם כרגע
  • ואו כמה עברת! כל הכבוד לך
    מזל טוב ענקי ואדם שם מקסים
  • את אישה מקסימה, בעלת כוחות בלי סוף..
    כנראה שאת לא מכירה את הכוחות שיש בך שצריך להראות לך ולהוכיח לך בשטח כמה שאת מדהימה, אופטימית, מסורה..
    מזל טוב לכם!
    לכולם, על השינוי החדש במשפחה, על החלק החדש לפאזל..
    ולאדם המתוק על הגעתו לעולם חדש, בו עוטפים אותו במלא אהבה חיבוקים וחום..
    הוא כנראה גם ייצור מאוד מיוחד, לכן היה צריך לעשות הקדמה כזו..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • איך פיספסתי את זה?????
  • נגה המון מזל טוב!!!
    את בהחלט לוחמת ואני מאוד שמחה על התוספת החדשה במשפחה!!!

תהיו חזקים, בריאים ושמחים!

*
  • שיהיה הרבה במזל טוב
    נשמע שלא היה קל בכלל
    מקווה שאת מתאוששת
  • נגה יקירה !
    המון המון המון מזל טוב!
    את זוכרת שאיבדתי הריון? אז באותו זמן אמרה לי מישהי שהנשמה היא זו שבוחרת את האמא והאבא .
    והילדים האלו שלך, בחרו אותך, כי ילדים זה כנראה הכי בשבילך!
    זה לא בא לך קל, וזה בא אפילו בנס אלוהי, אבל זה בא. וזה מה שהילדים האלו רצו . כי את אמא מופלאה ואדם מדהים!
    ואני שמחה עבורך מכל הלב!
    שיהיה לך רק נחת מאדם, בריאות ושלמות עם המשפחה שלך!

• WOW
    חויה לא פשוטה
  • נגה האהובה והיקרה!!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • המון מזל טוב!!! מזל שיש פייס ,
  • מזל טוב
    איזה סיפור

הרבה נחת בריאות ואהבה

• תודה רבה לכולן!!!!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה