הקאות קשות בשבוע 18 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל בנות הפורום המקסימות
    אני צריכה את עזרתכן!!
    אני בשבוע 18 בדיוק ואני עדיין מקיאה המון רוב הזמן אני מקיאה 2-3 ביום שזה כל מה שאני אוכלת...ולפעמים יש לי הפוגה של יומיים-שלושה בלי הקאות..
    בימים האחרונים כבר ממש התעייפתי מההקאות וניסיתי את כל הטיפים האפשריים כולל כדורי גי'נג'ר לנשים בהריון וכולל פארמין שבהתחלה עזר מאוד ועכשיו כבר לא.
    אני קצת מיואשת ואפילו מצוברחת בגלל בימים האחרונים ועוד יותר מודאגת מהעובדה שאני לא מספקת מזון לעוברית הקטנה שלי שצריכה להתפתח בצורה תקינה
    בנוסף יש לא הרבה דברים שאני נמנעת מלאכול כי אני יודעת מראש שהם לא מתעכלים לי בגוף כמו פירות וירקות...אבל אני לוקחת במקביל ויטמינים של אומגה 3 וברזל.
    אודה לעזרתכם אולי למישהי יש עצה בשבילי???
    (יש לי רק עוד שבועיים מעקב הריון)

nataliewo
4 תגובות
עמוד 1
  • הי חמודה
    הקאות מדברות בגדול על מצב רגשי של קבלת ההריון, התאמה של עצמך להריון, סיפוק / אי סיפוק מהמציאות שבה את חיה כרגע, מההריון, אולי חוסר התמודדות עם המציאות הזו, כל הנושא של ההתמודדות עם השינוי שההריון הביא איתו....
    אלה כל מיני כיוונים, תראי אם יש משהו שאת מתחברת אליו.
    אני ממליצה לך ללכת על כיוון של רפלקסולוגיה במצבים כאלה (שעובדת בדיוק על המצבים הרגשיים האלה), מנסיון - העלים הקאות! את יכולה לבדוק איפה יש באיזור שלך מישהי שמתמחה ברפלקסולוגיה להריון, ולפעמים גם דרל המשלימה של הקופה הרפלקסולוגים מתמחים בכך. שווה לבדוק !!
    מעבר לזה, ממליצה לך לראות את הפוסט שלי בראש העמוד על שני דברים:
    1 טיפים להקלה על בחילות - תנסי - יתכן וחלק מזה יוכל לעזור !!
    2. על הויטמינים המומלצים לפי משרד הבריאות לנטילה בתקופת ההריון - זה ממש חשוב !! את לוקחת כרגע רק רשימה חלקית
    ומעבר להכל, העוברית הקטנה לא תהיה בחסר :-) היא משלימה ממך / מהמאגרים שלך
    שיהיה המשך הריון קל ובריא וללא הקאות

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • תודה על תשובתך
    לשמחתי אני מקבלת את ההריון באהבה אני ייחלתי לזה ואני מרוצה באופן כללי רק שהגוף שלי מקבל אותו קצת פחות באהבה
    אני שמה לב שזה קורה בעיקר שאני לא בשיגרה שלי בימים של חופש כמו סופ"ש או חגים ושאני ביום שגרתי בעבודה זה עובר ליומיים שלושה..מוזר לא?
    אני אבדוק את נושא הויטמינים והטיפים לצערי לא עוזרים במקרה שלי
    תודה רבה ויום מקסים!

nataliewo
  • היי חמודה
    אין לי טיפים מעבר לפוסט שכתוב בתחילת העמוד כפי ביעל כבר ציינה
    אני רק יכולה לאמר - צרת רבים לצערי לא חצי נחמה (אותי זה לא ניחם...)
    אני הקאתי עד שבוע 20 בערך... בחילות מטורפות והקאות דוחות כל ה 20 שבועות.... חבה סיפרה לי שהיא הקיאה עד כמעט חודש 7 וברגעי הלידה שקלה 5 קילו פחות מהמשקל ההתחלתי שלה. נכון זה לא נשמע מעודד אבל התינוקת יצאה בריאה לחלוטין וכל כך יפה שזה כן מעודד
    אני רק יכולה לעודד בכך שזה עובר. את אוטוטו בשלב שזה עובר :)
  • הגוף שלך זה את - לא ?
    נקודה למחשבה
    גם כשמאוד רוצים - ואני בטוחה שזה המצב, ישנם נושאים רגשיים שלפעמים קיימים מתחת לפני השטח....
    אם תביני למה, אפילו בלי ש"תעבדי" על זה, ההקאות יכולות להיעלם.
    לפעמים רק מודעות שלנו לענין, פותרת את הענין
    רק בריאות

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה