הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    כל חיי סבלתי משחלות פוליציסטיות מהסוג הרזה, דבר שמוביל לחוסר בביוצים, אל ווסת ולכן קושי להיקלט להריון.
    אני שבוע ימים לאחר הזרעה שנייה (הזרקתי אוביטרל ביום שבת בבוקר וההזרעה הייתה ביום ראשון בבוקר). אני סובלת מכאבים בבטן ובגב התחתון והבטן רק הולכת ותופחת! אתמול ביקרתי במיון שם מצאו נוזל בדוגלס ושחלות שגדלו ל 10 ס"מ כל אחת (הן ממש דבוקות אחת אל השנייה)- זה מה שנקרא: גירוי יתר שחלתי. הסיבה שזה קורה אצלי זה בגלל השחלות הפוליציסטיות. תחשובנה שבמקום שיתפתחו זקיקים בודדים, מתפתחים אצלי עשרות של זקיקים כאלה! הייתי צריכה להזריק גונל במשך חודש שלם עד שראיתי תגובה אבל כשהיא התרחשה, פתאום מלא זקיקים התפתחו בבת אחת! הרופא שלי סרב לבצע את ההזרעה מחשש כבד להריון מרובה עוברים וסיבוכים נלווים אבל הפצרתי בו שאני לא קמה עד שהוא מבצע בי את ההזרעה (רק מהמחשבה שעברתי חודש של זריקות לחינם נחנקתי מבכי). במיון בקשו ממני להיות במעקב שקילה ואם המצב יחמיר יאלצו לאשפז אותי. אני ממש חוששת...
    אגב, גם בהזרעה הראשונה ליוו אותי אותן התופעות רק בפחות עצמה.
    אני קוראת תגובות בהרבה פורומים ועוד לא נתקלתי במישהי שעברה סיפור דומה.
    מה דעתכן?? זה מוכר למישהי מכן?
    תודה וסליחה על פירוט היתר :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה