שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יעל,
    רציתי לשאול אם ידוע לך על האפשרות להכנס להריון ישר אחרי הפלה טבעית בלי לחכות למחזור הראשון? אני עברתי הפלה טבעית בשבוע 6, פשוט היו לי 3 ימים של דימומים, בלי כאבים, כאילו קיבלתי מחזור ואני שמחה שזה הסתיים כך ובלי התערבויות פולשניות למינהן. השאלה שלי האם יש באמת טעם לחכות עכשיו למחזור הבא ורק אז לנסות? אני מרגישה שההפלה שהיתה לי היא פשוט כמו מחזור וגם יכולתי אפילו לא לדעת שאני בהריון אלא רק שאיחר לי. רופא אחד אמר לי לחכות כדי לתת לגוף ולנפש להתאושש (למרות שאני ממש בסדר) ורופא אחר אמר לי לא לחכות.
    אני מתלבטת כי אני מפחדת שהסיפור יכול לחזור על עצמו חס וחלילה אם מנסים ישר.
    אשמח לשמוע כל ידע ונסיון שיש בידייך.
    תודה ושנה טובה.
4 תגובות
עמוד 1
  • זה בדיוק הסיפור שלי, עברתי הפלה טבעית בשבוע 6 ועכשיו אני בשבוע 32 בהריון שהגיע בלי מחזור באמצע.לא חיכינו. לפי מה שאמרו לי אין צורך לחכות כל עוד בדקו אחרי הדימום שבאמת הכל יצא ולא היית צריכה התערבות נוספת.
    אין קשר בין ההריונות ולכן אין סיכון בהקשר הזה שההפלה תחזור(כמובן שאם יש רקע נוסף זה סיפור אחר אבל זה רק רופא יגיד לך)

שיהיו רק בשורות טובות ושנה של התחלות חדשות

• היי נירית,
    תודה רבה על תשובתך - כבר התחלתי לחשוש שלא עונים לי או שאף אחת לא מזדהה עם המקרה.
    משמח מאוד לשמוע שאת בהריון אחרי ההפלה הטבעית.
    הרבה מזל טוב ובריאות.
    האמת שלא בדקתי ש״הכל יצא״ כמו שכתבת כי פשוט אחרי 3 ימים פשוט הפסיק הדימום לגמרי.
    יכול להיות שלא הכל יצא אפילו שלא הרגשתי כלום?
    אנחנו מנסים עכשיו ואני מחכה לראות מה יקרה.
    מקווה שהכל בסדר אמן ואמן!
  • היי,
    שמחתי לעזור ולעודד. המון בהצלחה בנסיון
    בכל זאת הייתי ממליצה ללכת לרופא לעשות אולטראסאונד כדי שיראה שהכל תקין.

• הי שירלי וברוכה הבאה
    סורי שלא עניתי מוקדם יותר...הילדים שלי היו חולים, חג וכו'.....
    אבל חזרתי :-)
    אז כמו שנירית אמרה, כל המטרה למעשה היא באמת לוודא שכל השאריות יצאו החוצה. במיוחד שאת אומרת שכבר היית בשבוע 6.
    אם את חושבת שאת יכולה ומוכנה - לכי על זה
    רק ממליצה באמת לעבור US לפני כן :-)
    שנה טובה והיקלטות מהירה ובריאה
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מתמחה בהריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה