אני לא בסדר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום לקחתי את הילדים לשיעור זומבה ניסיון באחד המתנ"סים בשכונה.

הם היו רשומים גם שנה שעברה לחוג זומבה במקום אחר אז הם מכירים את הסגנון.....

הגענו לחוג והמדריכה איפשרה להורים להיות נוכחים בשיר הראשון.

הקטנה השתתפה יפה ובגלל שהיא הכי קטנה שם היא קראה לה לעמוד לידה
6 תגובות
עמוד 1
  • איזה באסה...הגדול שלי גם אוהב לרקוד ואפילו חשבנו לרשום אותו להורה אפרוחים או לריקודים סלונים אבל אני ממש ממש מתלבטת...
    אבל באמת זה לא הוגן להכריח אותו ללכת אם הוא לא מתלהב מזה.
    לדעתי, חוגים צריכים להיות משהו מעניין מאתגר עם ערך מוסף ולא סתם בייביסיטר. אם אני לא אמצא משהו שמאים לילד שלי ולא בזמן שאני יכולה לקחת אותו אז אני לא ארשום אותו. אפשר לשמור את הכסף של החוג לאיזה סדנא מעניינת חד פעמית או טיול...

• הוא אוהב, פשוט התבאס לראות רק בנות
  • למה את לא בסדר? לא הבנתי....
    כי התעקשת איתו? התעקשת כי ידעת שהוא ייהנה וכי את חושבת שהחוג הזה חשוב לו...
    זה מחולק שכל חוגי הריקודים לבנות וכל חוגי אומנויות הלחימה לבנים וזו חלןקה כ"כ ל נכונה ובגללה כ"כ הרבה מפסידים את הטוב הזה שבשני העולמות.
    מעין היתה לפני שנתיים בחוג קרטה וזה היה לה הכי נכון, בטעות לגמרי היתה איתה עוד בת
  • איזה מבאס שבאות רק בנות.

אולי בהמשך הצטרפו בנים זה רק תחילת השנה ... ועכשיו תקופה של חגים אז הורים מחכים.

• מאד מבינה אותך. לי היתה את ההתלבטות הזו כי הבן שלי בג'ודו שנתיים ובחודשים האחרונים כל הזמן התאמן על גלגלונים ועמידות ראשועמידות ידיים. ובאמת לא ידעתי אם לרשום אותו להתעמלות קרקע כי זה נחשב ספורט של בנות. בסוף מצאתי חוג של התעמלות ואקרובטיקה. לשמחתי בשתי קבוצות הגיל גם של הצעיר וגם של הגדול יש עוד בנים. פחות מהבנות אבל יש. אולי יש משהו דומה אצלכם? לא נשמע כמו התחלה ברגל ימין.. הייתי מחפשת משהו אחר שלשניהם יהיה חשק לבוא.

• כן, ענבר, מבחינת בעלי אני לא בסדר כי התעקשתי איתו להיכנס

איזה כיף לשמוע שדווקא בבלט שזה לגמרי נחשב בנות היו גם בנים

גם אמרתי לו כשהיינו שם שאם בת רוצה להצטרף לכדורגל אז היא גם יכולה, גם אם השאר בנים....

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה