עוגה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה עוגה להכין לחג? מה אתן מכינות?
    אין לי אפילו כיוון ספציפי שבא לי.
    יש המלצות? לא עוגת דבש...


10 תגובות
עמוד 1
  • בדיוק מצאתי שני מתכונים שנראים שווים
    http://m.xnet.co.il/articles/0,14538,L-3102519,00.html

    http://morcake.blogspot.co.il/2013/08/pomegranate-white-chocolate-squares.html

    שנה טובה ומתוקה
  • בעלי נולד בא' תשרי, אז הוא הזמין עוגת יומולדת - רולדת קצפת. אין לי עצבים להכין טורט, אבל אין ברירה...
  • יש עוגה בחושה טובה של ניקי של קוקוס ושוקולד מכירה?
    היא חלבית, אבל אפשר לעשות אותה פרווה אם חשוב לך...

    אולי עוגת מייפל עם אגוזים?


    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

  • אני מכינה עוגת מוס פרווה, מתכון של טלי כהן
  • בפייסבוק ראיתי משהו שווה עם 3 שכבות של שוקולד (חלב ולבן ..)
    אני מכינה דבש ושוקולד (זה מה שהולך אצלנו
  • אולי קראמבל תפוחים וכדור גלידה פרווה
  • עוגות פירות לא הולך אצלנו טוב. אנחנו יותר בענייני המתוקים השוקולד קצפות וכו'... עוגות בחושות לא יתקבלו פה בברכה בחג. מפונקים אצלי. ורציתי משהו לא חלבי כך שישמש גם מנה אחרונה באחת הארוחות.

    אמא ויותר איזה עוגת מוס?


  • עוגת מוס- טלי כהן מיולדת
    אני מכינה את זה פרווה, עם ריצ' וחלב סויה, יוצא מעולה

    שלב ראשון:
    להקציף 5 חלבונים +6 כפות סוכר.
    להנמיך את המיקסר ולהוסיף בהדרגה....
    1/2 כוס שמן
    4 כפות קקאו
    2 כפות קמח תופח
    להוסיף את החלמונים בהדרגה
    ותמצית רום.
    לשטח בתבנית ולאפות, יוצא כמו טורט לא גבוה.

    שלב שני
    אחרי שזה התקרר,להקציף 2 שמנת מתוקה, 2 כפות סוכר, ולמרוח על העוגה.
    או:
    1 שמנת מתוקה
    1 כוס חלב
    1 אינסטנט פודינג וניל
    2 כפות סוכר.

    שלב שלישי
    200 ג"ר שוקולד מריר+ 1/4 כוס חלב להמיס על הגז.
    שהתערובת של השוקולד מתקררת להוסיף בהדרגה 3 חלמונים.
    את החלבונים להקציף +3 כפות סוכר,ולהוסיף ההקצפה לשוקולד.
    ולמרוח מעל הקרם הלבן.
    לקרר מספר שעות לפני ההגשה,
    אפשר לקרר בפריזר, וחצי שעה לפני ההגשה להוצאי מהפריזר.

  • צולי את חוגגות היום או בתאריך העברי שתגלי לנו אותו לכשיגיע?


  • בתאריך העברי חגגתי בי"ז אלול... היום זה עוד קצת צומי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה