יום הולדת במשחקיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה כללית.
    כשעושים יום הולדת במשחקיה, איך זה הולך? כל ילד משלם כניסה או שההורים של ילד יומהולדת סוגרים עם המקום ל X משתתפים ומשלמים על כולם?

10 תגובות
עמוד 1
  • ההורים משלמים...

• ברור שההורים משלמים
  • כמו שכתבו לך.
    אני אישית לא סובלת משחקיות, ולא נראה לי שאי פעם אעשה שם יומולדת.
    עדיף בבית, הרבה בלגן, אבל בסוף יש המון סיפוק.
  • לא, הסנתי, איזה הורים? של הילד החוגגמאונשל האורחים?
  • כן ההורים של חתן/כלת היומולדת משלמים מראש על מספר מסויים של ילדים .
    את תצטרכי להוציא את הארנק רק כשהם יבקשו בלי סוף סוכריה /ארטיק/ חטיף וכו' ..
  • הבנתי, תודה
  • ההורים של החוגג. ואם ילד בא עם אחים גם עליהם צריך לשלם..
  • אני גם לא התלהבתי מזה, אבל מניסיון של ימי הולדת- ראיתי שמבחינת הילדים זה דווקא מאד מוצלח.
    יש מסגרת סגורה ובטוחה שהם יכולים להוציא אנרגיות, הם לא חייבים לשבת ולהקשיב לאיזו הפעלה שמעניינת אותם- או לא, והם באמת נהנים ולא "עציצים" ביומולדת שמפעילים רק את חתן או כלת השמחה. גם הלחץ על חתן השמחה ככה הוא קטן יותר. יש ילדים שלא אוהבים את כל השואו הזה ושהם צריכים לעמוד במרכז העיניינים ובאירוע כזה זה נחסך מהם.
    המסקנה שלי מאירועים כאלו דווקא היתה הפוכה, שאם אמצא מקום נחמד זו יכולה להיות פשרה טובה ליומולדת. גם לילד וגם לחוגגים. גם קל לשתף פעולה עם הורים אחרים ולעשות יומולדת משותפת כדי לחסוך בהוצאות במקרה כזה. לא צריך להסכים על מפעיל.

• אם כבר ללכת לימי הולדת, אז גם אני מעדיפה את אלה שחוגגים במשחקיה ולא מביאים הפעלה לחדר דיירים קטן וצפוף

וכן, ההורים של ילד היום הולדת משלמים...

אם האורחים היו צריכים לשלם הרבה היו שוקלים אם לבוא. ואם באים, אז שווי המתנה בהתאם כי מוציאים כבר כסף על המשחקיה...

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• ההורים משלמים סכום מסויים שבד"כ כולל בערך 25-30 ילדים, וכל ילד שבא מעבר למספר הזה ההורים של אותו ילד משלמים (לדוגמה-אחים קטנים שמצטרפים)
    בימי הולדת במשחקיות שאני הייתי בדקו שמות עם רשימה שהורי הילד החוגג העבירו למי שעומד בכניסה.
    הסכום בד"כ כולל הפעלה (די מצ'וקמ'קת ממה שראיתי) וכיבוד כמו נקניקיה וטרופית או שערות סבתא.

זה יכול להיות נחמד -תלוי במשחקיה עצמה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה