משחק שהכנתי לילדים:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אתם רואים פה את היצירה של הצעיר והיצירה של הגדול. זה מאד פשוט להכנה: אבא שלי הכין לי לוח של 20/20 מסנדוויץ ואני דפקתי מסמרים- ריבוע של 5/5. המרחק בין המסמרים הוא 3 ס"מ.

הצעיר (3.5) נהנה ליצור מלבנים, ריבועים, משולשים, ולימדתי אותו מעויינים. הגדול (6.5) עושה ממש ציורים מהגומיות. מעולה למוטוריקה עדינה שזה לא הצד החזק אצלנו...

אם יש לכם במקרה ילדים דידקטים יותר משלי- אז אפשר לאתגר אותם עם זה לדוגמא: בוא תראה לי כמה צורות שונות אתה יכול ליצור עם גומיות כשבפנים יש 6 מסמרים.

אני זוכרת שכשהייתי קטנה ראיתי משחק כזה אצל חברים של ההורים בקיבוץ ונורא התלהבתי מזה. הייתי בת 10 בערך. זה עובד עם כל גיל אפילו שזה נראה פשוט. שניהם נדבקו לזה מאז שהכנתי את זה בחמישי בערב.

11 תגובות
עמוד 1
  • איזה קטע!!!
    לנו היה כזה. בקיבוץ.
  • מקסים!
  • מעולה!!! יש לי בדיוק חתיכת עץ לזה!

• כנראה קטע של קיבוצניקים..
    גם לגננת של הבכור שלי היה את המשחק הזה בגן והיא היתה קיבוצניקית
  • מהמם
    אני מאמצת
  • אהבתי אהבתי אהבתי!!!!
  • מקסים
  • איזה יופי. נראה לי שאור היה נהנה מדבר כזה. פעם הוא ממש התלהב מצורות גיאומטריות.
  • זוכרת שלמדנו ככה צורות הנדסיות בבית הספר.. היה לנו ממש את אותו הלוח

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• יש לי את המשחק הזה בגן רק עם לוחות פלסטיק.

בגן הפרטי שעבדתי בזמנו, בעל הגן הכין לוחות עץ כמו שלך

אחלה משחק, מעולה למוטוריקה עדינה
  • מקסים!
    גם לבני דודים שלי הקיבוצניקים היה כזה וגם בשיעור הנדסה היה לנו כזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה