היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עגלות!!!! מי מכן לא השתמשה באמבטיה לעגלה?? ואיזו עגלה זו הייתה?? תודה!!
15 תגובות
עמוד 1
עגלות! אני מבינה גדולה בעגלות
אני השתמשתי יותר בסנגלי, לא השקעתי בעגלות קניתי את הפשוטות.
אני דווקא כן מאלו שאוהבות את האמבטיה בחודשים הראשונים,אבל ייש לי גם מקלארן(תאומים)שנשכב כמעט לגמרי ובהחלט השתמשתי גם בה מההתחלה
אני משתמשת רק באמבטיה בחודשים הראשונים. כתבתי לך תשובה בשירשור הקודם שדיברנו- לא ראית? אין כמו הבוגבו זו אמבטיה שבאה עם קרש ומזרון שאפשר לכבס אותו. זה לא עם משטח מתקפל כזה.
אני לא השתמשתי עם בני . גם נולד בקיץ וגם לא יודעת ככה יצא שעם עגלה לא חשבנו לעומק . זה היה דר' ביבי דגם מדריד . אחרי זה קנינו בגסטר כבר כי טיולון בלי אמבטיה . לדיתי אז גם הבחירה לא היתה מי יודע מה . למרות שה"מדריד " במצב חדש כמעט 0 נקנה עגלה חדשה עם אמבטיה - מה עוד שזה יהיה בחורף . http://www.holdthatpic.com/
אני השתמשתי עם שני ילדי: יונתן היה בעגלה עד גיל חצי שנה
עם הראשון השתמשתי באמבטיה של עגלת בייבי סייף שהיתה מזעזעת
לנו לא היה אמבטיה, עגלה של פג פרגו. היא נשכבת 180 מעלות, והופכת אחר כך לטיולון. דווקא הייתי מבסוטה.
אבל הלו את בארה"ב, ברור שכדאי בייבי ג'וגר, זה הרי מאוד זול שם והיא נחשבת לעגלה מדהימה!!!!!!!
לא השתמשנו באמבטיה. היתה לנו עגלה של גרקו.
השתמשתי תמיד באינגליזינה עם אמבטיה . אני אוהבת אמבטיה
עם שניהם השתמשתי באמבטיה
גם עכשיו וגם עם ילדי הקודמים תמיד השתמשתי באמבטייה ! זה כ"כ נוח ונעים גם לתינוק וגם לך. אני יכולה לספר לך שעכשיו שילדתי את הקטנה שלי בהתחלה היא לא הצליחה להירדם בעריסה אלא רק באמבטיה היה לה נוח, וזה היה משהו כמו חודש !!!!! אני חושבת ששווה להשקיע ולקנות, במיוחד שאנחנו לקראת החורף....
תודה!
אני לא הייתי מוותרת הם זקוקים לזה בחודשים הראשונים תחשבי שתשעה חודשים הם היו הכי מוגנים ברחם ופתאום הם יוצאים לעולם הם צרכית את האמבטייה..העריסה... לא כדאי לוותר להעביר ישר לטיולון זה גם לא טוב מוטורית...קם אם הוא נשען אחוה אף טיולון הוא לא אמבטיה ממש לא כדאי לוותר
אני אישית אוהבת את הפג שנשכבות עד הסוף עם מזרן. כפי שאת בטח זוכרת אחד מהם ישן שם שעות בטיולי הקניונים