דחוף- חפץ חד בעין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבת שלי הכניסה לי לעין בטעות משהו חד ממתכת, הרגשתי את זה ממש עמוק, זה כואב מאוד אבל העין לא מאוד אדומה. אני רואה מעין עיגול שחור בכל מקום שאני מסתכלת (כמו אחרי סינוור בשמש), מה לעשות? אני לא יכולה לעזוב וולכת לרופא אין מי שיהיה עם הילדים.....האם בכלל לרופא יש מה לטפל בזה? אני דואגת.......
13 תגובות
עמוד 1
  • אגב זה נכנס עמוק, אני בטוחה, אבל מיד באותה שניה זה יצא.
    מכירות את החוטים הקשיחים האלה ממתכת שבעזרתם אפשר לעשות גבעול ליצירה של פרח? אז זה מה שנכנס...

• לדבר עם רופא עיניים ולשאול אותו.

• טלפונית? יפנו אותי מהמוקד?
  • להתקשרלמוקד,אם אין שום אפשרות לגשת לרופא תבררי כמה יעלה להזמין ביקור רופא הבייתה
    (למרות שזה לא יהיה רופא עיניים)
  • לדעתי לקחת את הילדים וללכת לרופא עיניים דחוף.
    יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • מהמוקד הטלפוני הפנו אותי למיון, עד שבעלי יבוא הביתה יהיה כבר ערב, אני לא יודעת מה לעשות. לחכות לו ואז ללכת לטרם?
    רופא עיניים הרי לא יהיה לי מהרגע להרגע, בטח שלא בשעה כזאת.
  • קחי את הילדים ולכי למיון, שבעלך יקח אותם משם - ואני מקווה שהוא כבר בדרך הביתה
  • אני מקווה שבעלך יצא מהעבודה ובא הביתה
    בן דוד שלי השובב דחף פעם לאבא שלו מזלג לתוך העין

• לא הייתי מכניסה את.הילדים למיון.....בעלך יכול להגיע מוקדם?
  • אני מקוה שכבר נבדקת!! זה מסוג הדברים שהזמן בהחלט יכול לעשות הבדל!
    תעדכני!

• מקווה שנבדקת.
    מה קורה?

• אני עם יעל.
    הייתי עפה למיון עם הילדיםץ עם עיניים לא משחקים.
    תרגישי טוב ותעדכני
  • אני הייתי הולכת למיון אפילו במחיר של לסחוב טת הילדים איתי. עיניים זה לא צחוק.
    תעדכני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה