אופק דין ושאר הבנות אשמח לעצתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אצלנו השנה התחילה אצל הבנים לפני שבועות
    שבוע שעבר אברהם התלונן כי יש ילד שמרביץ לו רציתי ניסתי להשיג את הגננת מספר פעמים השבוע פעם אחת הבת שלה ענתה לי והיא אמרה שהיא נחה ובשאר הפעמים לא היתה תשובה
    ביום חמישי נתייאשתי ושלחתי לה פתק היא עדין לא יצרה איתי קשר
    אני לא רואה אותה ביומיום כי יש לאברהם הסעה מהגן לבית
    אני לא יודעת כבר מה לעשות?
    אברהם לא מוכן ללכת לגן

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"

14 תגובות
עמוד 1
  • אין טלפון בגן? לא יכול להיות
    תתקשרי בשעות הפעילות דברי איתה כמה דקות ורק תגידי לה שאת מנסה להשיג אותה כבר כמה ימים ושאת מאד מבקשת שתחזור אליך כשתתפנה.
    אלו דברים ששווה לפתור אותם כמה שיותר מהר מניסיון כי הם מאד מקשים על הקליטה בגן. לנו היתה בעיה כזו עם הבכור בשנה הראשונה בגן עירייה. היה שם זוג ביריונים שהרביצו לכל הצעירים בגן. אבל עברנו את זה בשלום . מבינה אותך... אמא לבנים
  • גם אני מציעה להתקשר לגן ולקבוע איתה שעה לשיחת טלפון.
    אגב-אני מלמדת את הילדים(שלי ושל המשפחתון)לומר למציק\מרביץ בתוקף-אל תגע בי!זה לא נעים לי!או תחזיר לי את זה וכו'.
    ככה הם לומדים שזכותם לתבוע את מה שמגיע להם ואפילו לצעוק בתוקף אבל אני לא אומרת להם להחזיר ומלמדת אותם בזה להיות אלימים,וגם לא מיד ללכת לגננת ולהשאר חלשים(למרות שאני גם מבהירה שאם יש בעיה שהם לא מצליחים לפתור לגשת לגננת)
  • ללכת לגן!
    גם אם זה אומר לאחר לעבודה יום אחד.
    זה נושא חשוב מאוד ואם הגננת לא עונה, שגם זה נושא לשיחה, אז פיזית להגיע לגן ולתפוס איתה שיחה.

• תתקשרי לגן
    בטוח יש טלפון בגן...
    חשוב להבהיר לגננת שהילד מפחד ללכת לגן
    אני לא יודעת כמה ילדים הם אבל יש סיכוי טוב שהיא אפילו לא מודעת לזה
    אל תוותרי אם צריך תגשי גם לגן
    החוסר זמינות שלה ממש מרגיז!!!

• תודה בנות
    שולי לגבי להגיע לגן זה קצת מסובך כי הם מגיעים באותה שעה מההסעה והם יוצאים בהפרש של 5 דק כך שזה מסובך

היום היא שלחה פתק ורשמה בו על מה שהייתי מעוניינת לדעת
    מקווה לדבר איתה מחר

• לא כל כך הבנתי מה הבעיה להגיע לגן, וגם למה אין לך אפשרות במשך זמן ממושך כל כך ליצור קשר עם הגננת, אבל העיקר שהבעיה בטיפול.

• קודם כל אני מקווה שיצרתן קשר ודיברתן על הנושא

שנית, אני אומרת להורים להתקשר בין 21-22, בשעות שהילדים שלי כבר ישנים ואני פנויה לדבר

ואין טלפון בגן???

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• שולי הגן לא קרוב אלי כ"כ
    בגן אין טלפון לצערי
    הגננת אומרת להקשר מ9:30 עד 10:00 בלילה
    רק שהיא לא הרגישה טוב
    בכל מקרה היא שלחה מכתב ארוך ביום שני עם כל התשובות לשאלות ששאלתי ובערב דיברתי איתה והיא חיזקה את הטענה שלי שהבן שלי זקוק לגננת שילוב עכשיו נתחיל לריב עם מתיא
    בכל אופן הבהרתי לה שאם היא רואה שאני מתקשרת אליה שתחזור אלי כי לא תמיד אני יכולה להתקשר כל יום ושאפשרי להתקשר עד 23:30 היא התנצלה

• איך אין טלפון בגן? ואם חס וחלילה קורה משהו והגננת צריכה להזעיק הורה?

נשמע לי לא הגיוני בכלל ואפילו הזוי!!! בתור הורה הייתי מבררת למה אין טלפון בגן. לא ייתכן שהורים לא יכולים להתקשר במהלך היום ולשאול מה שלום הילד שלהם!

לגבי הגננת שילוב, תבררו כי לא בכל גיל זכאים.... בכל אופן זאת פרוצדורה (טפסים, ועדה)
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• מסיכמה עם אופק דין מאד מאד.
    נשמע לי מתחמק ואפילו לא בטיחותי.
    ואם ילד חו"ח זקוק לסיוע רפואי? ואם צריכים להזעיק את ההורים? לא ברור בעליל.. או שהגננת תדרוש מהעירייה שיביאו לה טלפון ויחברו קו, או שאתם ההורים תדרשו מהעירייה. ממש דבר בסיסי.
    אני די חושבת האמת שהיא מרחה אותך וקיים טלפון. פשוט לא סביר.
  • ??? ???? ??? ????? ??? ????? ???? ??? ??? ?? ??? ??? ??? ??? ??? ????? ?? ?????? ??? ???? ??? ?? ?? ???
    ?? ?? ??????? ?? ????? ??????? ????? ????

??? ??? ????? ????? ?? ??????? ?? ?????? ????? ???????

"?? ??? ???? ???ק ???? ??? ??ק?"

• אני לא מצליחה לראות את התגובה שלך... הכל סימני שאלה
  • לגבי הטלפון בגן היה להם של הוט או נטויזין והיו להם הרבה ניתוקים כך שמאחרי סוכות יש קו של בזק
  • אני יודעת שבאשדוד כל מה שקשור בחינוך ממלכתי / ממלכתי דתי מתוקתק . אלו שלא חלק ממערך עושים מה שבא להם .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה