בדיקת דופק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה: יש תור לרופאה רק כשאהיה בשבוע 10, האם לא מאוחר מידי לחכות עד אז לבדיקת דופק?
14 תגובות
עמוד 1
  • עדיין לא עשית בכלל?
    פייס: ortal_hori

• לא עשיתי כי רק "גיליתי" עכשיו וישר מיהרתי לקבוע תור רק שאין תורים עד שאהיה בשבוע 10
  • קודם כל מזל טובבב
    פייס: ortal_hori

• תודה רבה!!!!
    אז זהו שבדקתי אצל כל רופא אפשרי....
    יש אופצייה לתור כשאהיה בשבוע 6 וזה מוקדם מידי...
  • קודם כל, בשעה טובה!
    לדעתי אין לך לאן למהר, אם את כבר יודעת על ההריון. בשבוע 10 כבר הכל יהיה וודאי, בלי כן רואים-לא רואים ולחץ מיותר.
    נכון שעדיף שבוע 8, רק כי כבר רוצים לדעת שהכל בסדר, אבל אם אין אז לא כזה נורא, ממתינים עוד שבועיים

• אצלי בשבוע 5+5 כבר היה דופק
    לדעתי כן ללכת לפחות להרגיע את עצמך שההריון טפו טפו טפו בסדר שרואים כל מה שצריך לראות לשבוע זה..חלמון וכו
    אחכ כבר יזמינו לך לדופק
  • בשעה טובה.
    בגדול פרט לרוגע מבחינה נפשית אין ממש סיבה לרוץ ולוודא שיש דופק....
    אם עשית בדיקת דם והבטא תואמת את השבוע את יכולה אפילו לבקש בדיקת בטא נוספת לשבוע אח"כ לוודא שהבטא אכן עולה (גם מרופא המשפחה, את יכולה לומר שרק בשבוע 10 יש לך תור ואת רוצה לוודא שהבטא עולה).
    באיזה שבוע את עכשיו?
    אצלי ראו דופק רק בשבוע 8

• עדיף שבוע 10 מאשר שבוע 6!
    לא אצל כולן רואים דופק בשבוע 6! וזה סתם יכניס לסרטים
    ךא סתם הרופאים ממליצים לבוא לבדיקת דופק בשבוע 8
    אבל אני כן הייתי מנסה צהקדים לשבוע 8
    תדברי עם המזכירה שתכניס אותך בסוף היום או בין התורים
    בדיקת דופק זה כמה דקות

• לא נראה לי בכלל נורא שבוע 10....
    שבוע 6 זה לרוב מוקדם מידי וסתם מלחיץ...
    בשעה טובה שיהיה קל ותקין
  • רק דבר אחד-
    בבדיקה הראשונה לא בודקים רק דופק אלא גם הריון תקין או לא מבחינת מיקום.
    ולכן- גם אם זה סיכון נמוך מאוד של הריון מחוץ לרחם, אני הייתי קובעת גם ל6 כדי לבדוק שזה בסדר ובתוך הרחם- בלי לצפות לדופק, ומשאירה גם את התור בשבוע 10 לדופק

• תודה רבה לכן בנות יקרות
  • המון מזל טוב!
    אם הוא רופא אחראי אז הייתי הולכת בשבוע 6 ובמקרה ולא היה דופק (אצל נטלי זה קרה לנו) הוא היה דורש שנחזור שבוע אחרי- במחיר של 'בין התורים'

• לכי בשבוע 6. מספיק שיצפה שק הריון...
    לי אגב ראו דופק בשבוע 5+3
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• גם אני הייתי ממליצה להיבדק בשבוע 6 ואח"כ שוב בשבוע 10 (בדר"כ הולכים להיבדק פעם בחודש אז זה יוצא טוב)

שיהיה בהצלחה!

נגה - הרופאה שלי מקסימה ואף פעם לא חיכיתי שעות, גג 40 דקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה