שאלה לגבי הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביתי יונקת כבר 5 חודשים מלאים ולעולם לא לקחה פורמולה וגם לא מוכנה לטעום. ביום יומיים האחרונים מרגיש לי כאילו אין לי מספיק חלב גם ניסיתי לשאוב ולא יוצא יותר מידי אולי 60C האם יכול להיות שפתאום מפסיק החלב? הרי אומרים שכל עוד התינוק יונק הגוף מייצר חלב לא??
    ואם כן איך אני מרגילה אותה פתאום לפורמולה???
3 תגובות
עמוד 1
  • החלב יקירה לא נעלם בבת אחת את בהחלט צודקת :)
    יכול להיות שקיבלת מחזור ? אין בעיה אם כן פשוט להמשיך להניק זה יתאזן שוב תוך מספר ימים , תמשיכי להניק לעיתים תכופות יותר עד שיתאזן אם לא מתאזן תוך מספר ימים חיזרי , עדכני ונחשוב מה עוד .. מה עם אוכל ? מוצקים היא כבר אוכלת?

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היא כבר אוכלת בבוקר פירות ובצהריים ירקות אבל עדיין מניקה אותה לפני או אחרי המוצקים.
    השאלה היא למה שאני שואבת במשך היום לא יוצא כל כך הרבה וגם קשה לי גם להניק וגם לשאוב אני מתחילה להתייאש.....
    נמשיך לנסות עוד קצת ונראה.
    תודה על העזרה!
  • יקירה :) אל תתייאשי !
    אני פה ! זה שהיא אוכלת מוצקים זה כבר נהדר , אם היא אוכלת ממש ארוחה ועובר טוב .. שלבי לה כבר דגנים ותתחילי אפילו להוסיף קטניות , בשלי את המרק על ציר הודו או בשר .
    מבחינת החלב, זו יכולה להיות קפיצת גדילה , סתם רצון לקירבה , מתי חזרת לעבודה ? אם חזרת? האם התחלת גלולות? לדעתי טם לא התקיים שינוי קיצוני בהתנהלות היומיומית
    שלך זה סתם משברון חולף כמו קפיצת גדילה , פשוט צריך לצלוח אותו , זה גם פחות או יותר הזמן ..
    עדכני שוב מחכה :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה