שאלה לגבי הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביתי יונקת כבר 5 חודשים מלאים ולעולם לא לקחה פורמולה וגם לא מוכנה לטעום. ביום יומיים האחרונים מרגיש לי כאילו אין לי מספיק חלב גם ניסיתי לשאוב ולא יוצא יותר מידי אולי 60C האם יכול להיות שפתאום מפסיק החלב? הרי אומרים שכל עוד התינוק יונק הגוף מייצר חלב לא??
    ואם כן איך אני מרגילה אותה פתאום לפורמולה???
3 תגובות
עמוד 1
  • תראי שאיבות בעיני לא די אינדיקציה כי אני למשל מעולם לא שאבתי יותר מ50 בשניהם יחד ...
    בכל אופן אני הייתי ממליצה לעשות כמה דברים
    לוודא שאת נחה כמה שניתן
    שותה למעלה מ2.5 ליטר מים ביום
    אוכלת אוכל בריא ומזין
    מלבד זאת אם יש ספק או את צריכה הכוונה תלכי ליועצת הנקה ו/גם תקחי תוספות כמו חילבה
    ותתני לה לפי דרישה שלה אל תתיאשי .... ותוודאי שהיא אכן שואבת ואוכלת ויש עליה תיקנית במשקל...
    אני מאמינה שאם את עושה את הכל גם אם היה בעיית יצור קלה זה יחזק חזרה תיצור ואז תמשיכי בהנקה בהצלחה ובטוחה שעוד יענו
    ובכל מקרה לפורומולה מרגילים כמו לטעימות בהדרגה בהצלחה
  • אם לא עברת איזה משהו חריג בגוף שלך לא אמור להיות שינוי כך סם פתאום. איך היונקת? רגועה? יונקת בסבבה? למה החלטת לשאוב פתאום? אם לה טוב לך טוב לא? תינוק יותר יעיל על השד ממשאבה.

להרגיל לפורמולה זה נורא פשוט - פשוט נותנים לה. יש כאלה שלוקח קצת זמן לשבור אותם הם בוכים בוכים בוכים אבל בסוף אין אפס הם לוקחים בקבוק.

• התחלתם מוצקים?
    נבהלת?
    הגוף עבר טראומה?
    שותה מספיק?
    אולי דרישה שלה ירדה - אז זה מתאזן, מרגיש כאילו ירד קצת - אבל יש לה כמות מספקת.

אם היא לא עצבנית ורעבה - הכל בסדר
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה