תינוק בוכה כל הזמן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי שאלה, אחותי ילדה לפני חודש וחצי בן ... יש את עניין הגזים שידוע שיש כאבי בטן ובכי וצרחות אבל העניין הוא אחר...

כל פעם שהוא מתעורר הוא צורח , אחרי אוכל צורח , מחליפים לו טיטול / בגדים הוא צורח , מקלחים אותו הוא צורח מאוד קשה להרגיע אותו אני לא חושבת שזה גזים אחותי הביאה לו בקבוק מאמ והחליפה לו לבקבוק BEE FREE ועדיין רק צרחות , עכשיו החליפה לו מסימילאק למטרנה ומחכים לתוצאות ..
    התינוק בכל מצב לא מפסיק לצרוח לא זכור לי שראיתי אותו ער ולא רגוע או מחייך... {הוא כבר בן חודש וחצי}
    לפי הידוע לי ולפי מה שהיה לי עם הבן שלי הגזים היו מגיעים לאחר אוכל או בשעות הערב....
    [אציין שהיא ניסתה להניק אבל כל הזמן הוא רק צרח שכבר הפסיקה להניק]

מה עצתכן בנושא?<
    אנחנו די אובדות עצות ...

*** אני ילדתי לפניה חודשיים לפני והבן שלי יותר רגוע ובקושי היו לו גזים לכן קשה לנו לראות את השוני ....

6 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב לשתיכן
  • מזל טוב לשתיכן.
    כל ילד שונה, לכל ילד היסטוריה (הריון ולידה זו היסטוריה) ומכלול גנטי שונה, לכל ילד יש את האופי שלו.
    דבר ראשון ממליצה בחום לך ולכל הסביבה לא להשוות ביניהם בכלל, זה מלחיץ ומגביר את התיסכול שלה עוד יותר מעבר לקושי והעייפות, בבקשה לא להעיר לה על כישוריה האימהיים ולא להעיר על הבכי הזה.
    אפשר להתנדב לעזור, להחזיק אותו שיהיה לה רגע זמן לעצמה, לאפשר לה לישון, לקפל לה כביסה שהיא לא מצליחה להגיע אליה....
    דבר שני - אם הוא מתנהג בדרך שלא מרגישה לה, לאחותך נכונה - לגשת לרופא.
    תינוק בוכה כי זו הדרך שלו לתקשר, הוא מנסה לומר משהו, לפעמים שהוא רעב/עייף/עשה קקי/ כואב לו / מציק לו, לפעמים כי קר לו או חסר לו המגע או הקול של אמא שלו, ויש פעמים שהבגד שהוא לובש לא נעים לו על הגוף או אולי רק הפתקית ויש פעמים שאין מושג למה ומדוע וזו פשוט כניסתו לעולם.
    קודם כל חייבים לשלול כל דבר רפואי, לאחר מכן אם הכל בע"ה תקין אפשר להשתמש גם ברפואה האלטרנטיבית - להקפיד לומר את הדברים בשיא העדינות, לא דרך שיפוט, ושוב - רק אם היא מעוניינת בעזרה...

• מעבר לכך שלכל ילד יש אופי שונה והשוואות ביניכן מיותרות ומתסכלות, גם אני ממליצה לגשת לרופא... לא הכל אנחנו יכולים לראות ורופא יידע לשאול את השאלות הנכונות על מנת להגיע אולי לאיזשהי אבחנה (אולי יש לו ריפלוקס סמוי או משהו אחר שמציק לו וזקוק לטיפול)

מזל טוב לשתיכן!!

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• מסכימה עם כל קודמותי. האם הוא בוכה רק במצב שכיבה? ( נכון להנקה, זמן שינה, אמבטיה וכו). האם פולט או מקיא הרבה?
    אם כן זה נשמע מתאים לריפלוקס והוא בוכה פשוט כי כואב לו. בכל מקרה רק רופא הוא גורם מאבחן. תינוק לא בוכה סתם ולא אמור לבכות כל הזמן אפילו שיש תינוקות יותר בכיינים את מתארת תינוק שפשוט סובל.
  • גם אני בעד להתעייץ עם רופא. לפעמים הכל נראה לנו תקין, אבל ביצם יש בעיה רפואית שמציקה לו.
    ואני מסכימה עם לינברי (כתמיד), אסור לגשת בגישה שיפוטית או להשוות בין ילדים. קשה לה גם ככה.

• בן שלי היה כך. הוא פשוט לרגע לא הפסיק לצרוח. מרגע שהגענו מבית חולים עד גיל 3 או 4 חודשים. זה היה משגע אותי נורע.... תחזיקו מעמד.
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה