שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו, בברית משלמים על ילדים? כמה?

8 תגובות
עמוד 1
  • הממממ זה אירוע של צהריים?
    וואלה אין לי מושג. אבל בעיקרון כן למה לא?
    לא יודעת אני באירועים משתדלת לשלם כמו שצריך אבל גם לא עוברת את רף היכולת שלי. כאילו, זה שבעל השמחה בחר לעשות באולם מפואר ושכל מנה עולה 80$ זו לא בעיה שלי. זה כמובן תלוי קירבה אבל באופן כללי זו הגישה שלי. אני אשתדל תמיד לכסות ולפעמים אם זה חבר נגיע בעלי או אני בניפרד כדי שנצטרך לשים פחות אבל...בלי הסחפויות. זו הגישה שלי בכל אופן.

• גם אני בדעה של צ'... משלמת לפי הרף שלי

במקרה גם בעלי וגם הסייעת שלי לקחו את הילדים לבריתות בשבוע האחרון. הם התייעצו עם חברים נוספים שהגיעו לאירוע.

מה הקירבה ביניכם?

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• זו חברה מהעבודה.
    אירוע שישי צהריים, לא משהו מפואר מדי.
    הבעיה היא שאם אני מגיעה, אני מגיעה עם כל הילדים. וכמה שלא תעלה מנה (גם אם מחיר סטנדרטי ולא יקר מדי), לשלם על עוד שלוש מנות זה כבר לי יותר מדי...
    אפילו 100 שקל לילד זה כבר יוצאת תוספת שאני לא יכולה לעמוד בה.
    אז מה עדיף? לא להגיע?
    אני כבר ביקרתי אותה אחרי הלידה ונתתי מתנה.
    מה מקובל?

• מה שמרגיש לך, בכל מקרה אם את לא מגיעה כדאי לעדכן אותה.
    יש מקומות שלא גובים על ילדים מתחת לגיל שלוש או שלא גובים אם הילד לא תופס כסא.
    אם כבר היית ונתת מתנה יש לך פטור מלא ממני
  • "החוק" של בעלי אולמות אירועים אומר שכל כיסא שיושבים עליו ולא משנה מי זה, (מבוגר או ילד) נחשב למנה !
    אז אם הילדים יושבים צריך לשלם על כל מנה....
    יש הרבה הורים שהילדים שלהם לא ממש אוכלים אז חבל להושיב אותם, אז או שהם מסתובבים או שיושבים על אחד ההורים, העיקר לא "לתפוס" מנה שבעל האירוע יחויב עליה.

• אממממ אצלי לרוב שקד וניצן לא ממש יושבות, הן יותר מתרוצצות עם ילדים אחרים, אז הן לא תופסות מקום, הן מדי פעם באות ולוקחות אוכל מהצלחת שלי
    אבל אם הילדים תופסים מקום, אז הם נחשבים מנה, אם זה ילד אחד, אפשר תמיד לצרף כסא ואז הוא לא נספר, כי בעלי אולמות השמחות סופרים שולחנות ולא כסאות.... אבל קצת מורכב לצרף שלושה כסאות

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• בסוף הלכתי.
    שמתי בערך 100 שקל מעל עלות המנה. זה מה שיכלתי לשים, אז העדפתי לכבד אותה באירוע שלה בדרך שטני יכולה מאשר לא לבוא בכלל.
    צירפנו שני כסאת ואיתן ישב עלי. גם ככה הם ישבו בדיוק 10 דקות והלכו לשחק.
    מקווה שלא יצאתי בעיניה באור לא יפה...

• בכל האירועים שהיתי בצהרים היו מנות ילדים של שניצל וציפס כמה כבר עולה שניצל וציפס

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה